• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Nieuwsberichten 2019

Viviane sluit het jaar gelukkig af!

28-12-2019
Vandaag kon dieetcoach Connie alleen maar trots zijn op haar klant Viviane. Zij kan 2019 afsluiten met maar liefst 14kg minder en dat ze straalt is dan ook meer dan terecht!  Proficiat!

Onze tips voor een geslaagd eindejaar!

07-12-2019
De feestdagen staan voor de deur... Ook tijdens deze periode ondersteunen wij u met handige tips!

Omega 3 kan bijdragen tot de behandeling van depressie en ADHD

04-12-2019
Het gebruik van omega-3 vetzuren kan een toegevoegde waarde hebben bij de behandeling van een depressie bij volwassenen, als aanvulling op antidepressiva. Ook is er sterk bewijs dat omega-3 vetzuursuppletie effectief is bij het verminderen van ADHD-symptomen bij kinderen. Daarom kan omega-3 vetzuursuppletie als behandeladvies worden opgenomen in de richtlijnen en zorgstandaarden voor beide aandoeningen. Dat zijn de belangrijkste conclusies van een omvangrijke kennissynthese, die is uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit Maastricht en de Open Universiteit.

Tevreden klanten Monique & Bianca

05-10-2019
Bijna dagelijks reden Monique J. en Bianca V. Proti Balance in Sint-Katelijne-Waver voorbij, tot hun nieuwsgierigheid groot genoeg was om ook binnen te stappen. Ze startten midden februari aan hun traject, met hun doelen voor ogen. Beide vrouwen werden aangenaam verrast door de resultaten en de kwaliteit van onze begeleiding en doen graag hun verhaal om ook anderen te overtuigen de sprong te wagen.

Terugblik op ons begin

31-08-2019
7 jaar geleden, op 1/9/2012 werden onze deuren officieel geopend. Sinds die dag helpen we dus bij Proti Balance in Vorselaar onze klanten bij hun zoektocht naar of behoud van een gezond gewicht door middel van professioneel advies en kwalitatieve producten. 

Afwijkende openingsuren ANTWERPEN

24-08-2019
Onze zaak in Antwerpen heeft dit jaar nog enkele sluitingsdagen, afwijkend van de reguliere sluitingsdagen. Onze andere zaken zijn wel gewoon geopend van maandag tot en met zaterdag, behalve op feestdagen uiteraard!

Infodagen Antwerpen

03-08-2019
Antwerpen is deze maand het filiaal van de maand. Connie stelt zich daarom graag voor en heeft nieuws voor wie graag meer info wilt!

Honger of goesting?

08-06-2019
Heel wat mensen verwarren hun goesting met echt honger hebben. Dat kan gevaarlijk zijn voor je dieet of je voedingsgewoonten, want zo nuttig je meer dan nodig. Daarom deze tips.

Alweer een tevreden klant!

09-03-2019
Akkoord, we weten al lang dat ons dieet gezond is en werkt. Dat is ook de reden waarom wij zo gemotiveerd zijn in onze job.  Als dan toch een van onze klanten ook de tijd even neemt om ons uitdrukkelijk te bedanken, aprreciëren wij dat uiteraard erg hard. Leest u mee het verhaal van D. E., een dame van 57 jaar?

Belang van Kalium

25-02-2019
Een hoge kaliuminname lijkt het risico op een te hoge bloeddruk en chronische nierschade te verlagen. Deze conclusie brengt gezondheidswetenschapper Lyanne Kieneker (1989) in haar onderzoek uitgevoerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het onderzoek vond plaats onder 5.000 volwassenen van 28 tot 75 jaar uit Groningen die gedurende gemiddeld 12,5 jaar zijn gevolgd. Kieneker kon echter geen direct bewijs vinden dat een hoge kaliuminname ook beschermend werkt  tegen hart- en vaatziekten zoals onder meer een beroerte. Bij niertransplantatiepatiënten vond ze wel dat een hoge kaliuminname de kans verkleint op het falen van het transplantaat en voortijdig overlijden na de transplantatie. Kalium vind je terug in o.m. groenten, maar kan ook via een voedingssupplement bijgenomen worden. Samen met natrium en chloride regelt kalium de vochtbalans en bloeddruk in het lichaam. Kalium is verder nodig voor het samentrekken van de spieren en de geleiding van zenuwprikkels. Wij adviseren al onze klanten in het dieet om een kaliumsupplement bij te gebruiken. Bron: https://www.rug.nl/about-us/news-and-events/events/phd-ceremonies/promoties-2019?hfId=118140

Schilde 3 jaar geopend!

23-02-2019
De tijd vliegt, zeker als je het naar je zin hebt. En dat merken we aan het feit dat we in Schilde op 24/02/19 al 3 jaar de deuren geopend hebben. 3 jaar vol mooie resultaten van onze klanten die ons voldoende inspiratie geven om elke dag met kei veel goesting erin te vliegen. Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van ons succes tot dusver! En natuurlijk ook een dikke merci aan ons team in Schilde; Leentje, Joyce, Lynn & Kelly!
Overgewicht ongezond

Gevaar van overgewicht

16-02-2019
Je kunt zoveel hardlopen en gewichtheffen als je wilt, maar als je teveel gewicht om je middel meedraagt ben je nog steeds niet erg gezond bezig. Volgens een nieuwe Zweeds onderzoek is ernstig overgewicht namelijk gevaarlijker dan niet sporten.

Welkom in filiaal Antwerpen

07-01-2019
Na lang aftellen is het eindelijk zover, filiaal Antwerpen opende vanochtend voor het eerst haar deuren. Voortaan staat Connie u met de glimlach op te wachten op de Jan Van Rijswijcklaan 154.