• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Nieuwsberichten 2020

Corona - bereikbaarheid

23-05-2020
Om u steeds correct te informeren, geven wij u graag een update over onze bereikbaarheid. In de week van 25 mei is er opnieuw een update!

De deuren gaan weer open!

13-05-2020
Zet alvast maandag 18 mei in uw agenda, want vanaf die dag kan u in (bijna) alle Proti Balance-filialen weer terecht voor uw begeleiding bij het proteïnedieet!  Hierbij een overzichtje:

Preventiemaatregelen Covid-19

11-05-2020
Graag vragen wij uw aandacht om rekening te houden met volgende afspraken bij het bezoeken van 1 van onze filialen.  - Was uw handen voor u zich naar onze winkel begeeft en meteen bij het thuiskomen grondig met water en zeep. Handalcohol wordt voorzien in al onze filialen. Gebruik deze gerust.  - Kom zoveel mogelijk alleen - Stel uw vragen zoveel mogelijk per mail of telefoon en beperk de duur van uw bezoek tot maximaal 30 minuten.  - Bewaar ten alle tijden minimaal 1,5m afstand van andere klanten alsook van onze medewerkers. - Draag - indien mogelijk - een mondmasker en/of handschoenen. Zodra de begeleiding terug opstart, is begeleiding enkel mogelijk mits het dragen van een mondmasker.  - Betalingen verlopen bij voorkeur contactloos of door gebruik van de daartoe voorziene wattenstaafjes.  - Onze medewerkers nemen met de nodige zorg de producten voor u uit de rekken. Gelieve zelf niets aan te raken tijdens uw bezoek.  - Gelieve tijdens het wachten plaats te nemen achter de markering op de vloer, om zo de afstand te bewaren. Tassen niet op de toonbank plaatsen aub.  - Wij laten maximaal 3 klanten te samen onze zaak betreden om zo het overzicht te bewaren. Het kan dus voorkomen dat u gevraagd wordt even buiten te wachten. Respecteer ook daar de minimale afstand van andere personen.  - Sanitair kan momenteel niet door de klanten gebruikt worden, dank voor begrip.  Onze medewerkers dragen handschoenen en mondmaskers en ontsmetten steeds de deurklink, betaalterminal en toonbank. Gelieve rekening te houden dat zij hiervoor de tijd dienen te nemen tussen het helpen door, om zo uw en hun veiligheid zo veel mogelijk te kunnen garanderen.  Dank bij voorbaat.   

Bereikbaarheid week 11/5

09-05-2020
Heel wat winkels mogen terug openen vanaf maandag 11/5 en dus krijgen wij ook vaak de vraag of onze overige filialen ook opnieuw geopend zullen zijn vanaf dan.

Als gewicht corona verergert: virus haalt extra zwaar uit naar zwaarlijvige patiënten

02-05-2020
Het werd al een tijdje gesuggereerd, maar opnieuw heeft een expert uit het UZ Leuven aangegeven dat het Covid-19 virus een veel sterkere impact heeft bij mensen met overgewicht. Vrijdag 1 mei verscheen hierover een artikel in het Nieuwsblad. Wij van Proti Balance kunnen u natuurlijk niet genezen of behoeden van Corona (behalve dan dat wij zelf de maatregelen netjes respecteren), maar we kunnen zeker met u de gezondheidsrisico's trachten te beperken door aan uw gewicht te werken. Overgewicht heeft namelijk niet enkel een negatieve impact op de ernst van de symptomen van Corona, maar het reikt veel verder dan dat.  Lees hier het artikel.

Corona - bereikbaarheid

02-05-2020
Zo lang de Corona-maatregelen gelden, zijn wij afwijkend bereikbaar. Hierbij een overzicht van de huidige beschikbaarheid.

Antwerpen terug open!

18-04-2020
Vanaf maandag 20/04 kan je opnieuw ook terecht in ons filiaal te Antwerpen. Hoera! Beetje bij beetje hopen wij ons ook te kunnen herstellen van deze moeilijke tijden om jou zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.  

Aangepaste beschikbaarheid tijdens Corona

05-04-2020
Proti Balance doet al het mogelijke om ook tijdens deze periode voor u bereikbaar te zijn. Ontdek hier waar u terecht kan.

UMCG: hoe meer vetweefsel, des te meer plek voor coronavirus om schade aan te richten

04-04-2020
Covid-19, het Corona-virus dat ons de laatste weken allemaal in de ban houdt, blijkt nog riskanter te zijn voor zij die meer vetweefsel hebben.

Openingsuren t.t.v. Corona

24-03-2020
Vanaf heden kan u terecht van maandag t.e.m. zaterdag in Antwerpen, Schilde & Vorselaar!

Wij blijven open op zaterdag!

14-03-2020
Het Coronavirus Covid-19; we kunnen er niet meer om heen. De overheid heeft om die reden, zoals iedereen ondertussen weet, heel wat maatregelen opgelegd. 1 daarvan is dat winkels in het weekend de deuren moeten sluiten.

Christa: -23 kilo!

09-03-2020
Lees hier het verhaal van Christa...

Recept van de maand!

24-02-2020
Spring is coming... Haal de lente binnen met tortillawraps!

7 op de 10 Belgen willen afvallen in 2020*

18-01-2020
De cijfers liegen er niet om; maar liefst 70% van alle Belgen gaf begin dit jaar in een enquête aan dit jaar te willen afvallen. Gezien uit het onderzoek i.o.v. het Vlaamse Gewest blijkt dat 45% last heeft van overgewicht, betekent dat de wil om af te slanken niet enkel meer is voorbehouden voor zij die een te hoog BMI hebben.