• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Alweer een tevreden klant!

09-03-2019

Akkoord, we weten al lang dat ons dieet gezond is en werkt. Dat is ook de reden waarom wij zo gemotiveerd zijn in onze job. 

Als dan toch een van onze klanten ook de tijd even neemt om ons uitdrukkelijk te bedanken, aprreciëren wij dat uiteraard erg hard. Leest u mee het verhaal van D. E., een dame van 57 jaar?

Aan Proti Balance,

Joepie, vorige week heb ik mijn streefgewicht bereikt van 57 kilo, na 17 kilo te vermageren op 4 maanden tijd. Wat ben ik super blij! Deze vier maanden zijn goed verlopen, zonder enig honger gevoel. Ik voel me super, mijn cholesterol is gedaald van 249 naar 89!

Mijn huisdokter en cardioloog zeggen zelfs dat dit een zeer gezond dieet is en het zou inderdaad blijvend zijn. Geeft ook een extra boost om het vol te houden.

Dit dankzij Proti Balance en dankzij mijn begeleidster Pascale, zij heeft het mede mogelijk gemaakt om mijn resultaat te behalen, met haar raad, tips, moed geven om vol te houden, alsook met haar zeer lekkere receptjes. Als het eens een weekje wat moeilijker ging, zocht ze naar de oorzaak zodat het snel opgelost kon worden.

Ze is ook zeer vriendelijk en behulpzaam, neemt ook haar tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dit is toch ook zeer belangrijk tijdens deze fases.

Nu ben ik begonnen aan mijn stabilisatie fase 3, het einde is in zicht... Ik zal het zeker niet laten om te blijven komen om te wegen en te meten, want goede raad blijf je nodig hebben.

Hierbij wil ik toch alvast Proti Balance alsook Pascale ten zeerste bedanken, want zonder hen had ik dit resultaat nooit behaald.

1000 x dank.

D. E. 

Deel dit artikel

Terug naar overzicht