• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Alyssa deelt haar resultaat

02-01-2021

In Proti Balance Geel heeft Alyssa D.B. de juiste ondersteuning gevonden voor haar gewichtsverlies. Ze is dan ook trots om haar huidige ervaring met jullie te delen.

Alyssa startte midden september met het Proti Balance proteïnedieet nadat ze een reclamespotje zag voorbij komen op tv. Het deed haar de site bezoeken en toen was ze overtuigd om het een kans te geven. En daar heeft ze tot hiertoe nog geen spijt van!

"Ik voel me beter in mijn vel!", zegt Alyssa. "Het doet deugd om af en toe een complimentje te krijgen over je uiterlijk. En hetgeen ik het leukste vind, is naar een kledingwinkel te kunnen gaan en in elke winkel iets kunnen kopen. Dat was voordien nl. niet het geval."

Op moeilijke momenten zorgt Alyssa ervoor dat ze iets klaar maakt wat ze echt lekker vindt, zonder de koolhydraten dus. Het dieet combineren met gewone voeding voor haar vriend vormt ook geen probleem. De groentjes die zij eet, lust hij natuurlijk ook en daar voegt ze dan gewoon aardappeltjes en een stukje vlees toe voor hem. Zij kiest voor de proteïnerijke alternatieven.
Van de controlewegingen plant ze zeker gebruik te maken, zo kan ze meteen ingrijpen als het even misloopt.

Op de vraag of ze advies heeft voor anderen die het overwegen? "Gewoon doen! Geen schrik hebben dat je honger gaat lijden, want dat is echt niet het geval. Er is een enorme variatie aan voeding en voor ieder wat Wils."

Deel dit artikel

Terug naar overzicht