• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Boven op mijn gewichtsverlies kreeg ik een enorme energieboost!

05-02-2021

Het Proti Balance-avontuur van Carla begon in oktober 2019. Een jaar, vijftig kilogram lichter en een enorme energieboost later deelt ze enthousiast haar verhaal.

Omdat ik te zwaar was, kreeg mijn knie het lastig. De specialist raadde mij dan ook aan om gewicht te verliezen. Eerder volgde ik al verschillende diëten, helaas altijd zonder succes. Via mijn nicht die al succesvol het proteïnedieet volgde, kwam ik bij Proti Balance terecht.

In oktober 2019 werd ik verwelkomt in het filiaal in Geel. Na het startgesprek waarin we kennis maakten en het dieet werd uitgelegd startte ik vol goede moed.

Tijdens de eerste drie weken werd ik uitgedaagd om af te kicken van mijn suiker- en vetverslaving. Daarbij koos ik ervoor om te starten in de strengere fase van het dieet. Mijn eigen (ongezondere) lievelingsgerechten klaarmaken voor mijn gezin was dan ook geen gemakkelijke opgave. Maar door de steun van mijn familie, vrienden en de motiverende begeleiding van Cindy en Bieke liet ik de moed niet zakken. Vanaf het begin geloofde ik in mezelf en peperde ik mezelf in dat ik het kon.  

En dat loonde. In november 2020, ongeveer een jaar later, woog ik 50 kilogram lichter en mat mijn taille 44 centimeter minder. Eindelijk kon mijn knieoperatie doorgaan dankzij mijn gewichtsverlies. Daarbovenop kreeg ik energie in overvloed en ging ik van kledingmaat 48 à 50 naar 40.

Nog steeds ga ik graag langs voor een gratis controleweging. Zo kan er altijd bijgestuurd worden en kan ik eventuele vragen stellen. Uiteraard kan ik ook nog altijd mijn favoriete gezonde tussendoortjes aankopen.

Onder goede professionele begeleiding en op mijn eigen tempo heb ik een fantastisch resultaat behaald. Ik zou het daarom ook iedereen aanraden!

Deel dit artikel

Terug naar overzicht