• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Het succesverhaal van Mireille en Anita

10-01-2020

 

                  "We voelen ons fitter dan ooit!"

Anita en Mireille startten in oktober 2019, na jaren van diëten met jojo-effect, aan een traject bij Proti Balance. Na het zien van de reclamespot op tv, voelden zij zich blij verrast en wilden zij de stap naar een gezonde levensstijl niet langer uitstellen…


“Ik heb nog nooit zo zwaar gewogen en begon pijn te krijgen aan mijn voeten en knieën”, vertelt Mireille. “Mijn moeder zag de reclame van Proti Balance op TV en door haar aanmoediging begonnen we maar weer aan het dieetavontuur…  Hopend dit keer met een goed en blijvend resultaat.”

Zo stapten de dames eind oktober het filiaal in Sint-Katelijne-Waver binnen. “We werden er zeer vriendelijk ontvangen en kregen direct een startgesprek.” Positief verrast door het grote aanbod, besloten zij om er direct, samen met dieetcoaches Elvire en Pascale, in te vliegen.

“Ik startte mijn dieet met een chocoladeverslaving” vertelt Mireille. Ook mama Anita voelde zich niet goed in haar vel.

Na mindere ervaringen met voorafgaande diëten, die gepaard gingen met een hongergevoel en misselijkheid, was de Proti Balance aanpak een openbaring!

“We hebben op geen enkel moment een hongergevoel gehad” vertellen de dames. “Ook het afkicken van suiker en andere ongezonde gewoontes is vlot gegaan…”

Dankzij de inzet van beide dames, de wekelijkse weegmomenten en de persoonlijke begeleiding, zijn ook de feestdagen geen hindernis geweest.

“Ik ben reeds 17 kilo kwijt op 10 weken”, glundert Mireille. Ook mama Anita doet het met maar liefst 13 kilo minder!

“Bij deze raden wij Proti Balance dan ook aan iedereen aan!” vertelt Mireille met veel overtuiging. “Wij zijn veel gewicht kwijt op korte tijd, hebben geen honger gehad en eten elke dag dingen die we écht lekker vinden. We voelen ons fitter dan ooit!”

Wil jij ook de beste versie van jezelf zijn?
Ga jij graag fit door het leven?

Contacteer ons vandaag nog… Wij gaan graag samen met jou aan de slag!

Deel dit artikel

Terug naar overzicht