• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Maak kennis met Andrea!

16-01-2021

Proti Balance is trots op haar dieetcoaches en stelt ze dan ook graag aan u voor. Maak kennis met Andrea! Zij is vooral terug te vinden in Brasschaat, maar per uitzondering vangt ze ook wel onze klanten in Schilde eens op.

Mijn naam is Andrea en ik ben 53 jaar jong.

Twee jaar geleden begon voor mij het Proti Balance verhaal, toen ik op een half jaartje tijd 8 kilo was bijgekomen door de menopauze. Aangezien ik een gewicht in gedachten had dat beter bij mij paste, ben ik door aanraden van een vriendin terecht gekomen bij Proti Balance.

De kilo’s gingen er vlotjes af door de fijne begeleiding en tevens lekkere producten, het voelde ook helemaal niet aan als een "dieet". Tot op heden is het overgewicht er ook afgebleven omdat ik mijn levenswijze en voeding blijvend weet aan te passen.

Aangezien ik achter de proteïnevoeding sta en de grote variëteit van producten in ons assortiment, maar gewoon ook omdat ik door eigen ervaring weet dat het werkt, heb ik mijn kans gewaagd en gesolliciteerd toen er een plaatsje vrijkwam in het team. Sinds vorig jaar mocht ik dan ook mee in het coaching team stappen van dit bedrijf, om mensen hun levenskwaliteit te verbeteren door aangepaste voeding, tips and tricks.

Ik was al feel good coach en vond dit dus een mooie aanvulling om mensen te ondersteunen om zich beter in hun vel te voelen. Want uiteindelijk, hoe je je van binnen voelt, straal je ook uit naar de buitenwereld.

Het zijn momenteel vreemde tijden waarin een beetje extra begeleiding en steun veel mensen kan helpen. Dus ik coach en help graag diegenen die hun levenskwaliteit met de juiste voeding willen verbeteren verder in ons filiaal te Brasschaat.

Een gezonde levensstijl en het goed in je vel voelen maakt gewoon blij!

 

Groetjes

Andrea

Deel dit artikel

Terug naar overzicht