• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Terugblik op ons begin

31-08-2019

7 jaar geleden, op 1/9/2012 werden onze deuren officieel geopend. Sinds die dag helpen we dus bij Proti Balance in Vorselaar onze klanten bij hun zoektocht naar of behoud van een gezond gewicht door middel van professioneel advies en kwalitatieve producten. 

Ik herinner me die dag nog alsof het gisteren was. Bloednerveus stond ik daar in mijn winkeltje van enkele vierkante meters groot. Nooit durven denken dat ik niet zoveel later al de hele benedenverdieping zou in gebruik nemen. We groeiden veel sneller dan verwacht, maar hebben altijd gewaakt over onze kwaliteit.

Ook nu nog altijd met evenveel goesting vertrek ik ’s ochtends naar de zaak om te kijken hoe we de uitdagingen die er die dag zijn kunnen aanpakken, om nieuwe producten te zoeken, mensen te helpen doorheen een moeilijke dag of blij te worden als er opnieuw een doelstelling behaald werd. Maar ik doe dit al lang niet meer alleen!

Op mijn avontuur zijn er vele topcollega’s bij onze familie aangesloten en openden we ook meer filialen, maar toch proberen we het familiegevoel intact te houden en dat kan alleen door onze passie die we hier allemaal dragen om de mensen te helpen.

We hebben nog vele toekomstplannen met Proti Balance, veel goesting om te werken en te ondernemen! Toch staan we vandaag graag even stil bij wat we allemaal bereikt hebben en willen we onze dankbaarheid uitdrukken aan de mensen zonder wie het niet mogelijk was om hier te staan vandaag; onze collega’s, onze familie en vooral al onze klanten die ons hun vertrouwen schonken.

 

Gezonde groeten

Natacha

Deel dit artikel

Terug naar overzicht