• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Tevreden klanten Monique & Bianca

05-10-2019

Bijna dagelijks reden Monique J. en Bianca V. Proti Balance in Sint-Katelijne-Waver voorbij, tot hun nieuwsgierigheid groot genoeg was om ook binnen te stappen. Ze startten midden februari aan hun traject, met hun doelen voor ogen. Beide vrouwen werden aangenaam verrast door de resultaten en de kwaliteit van onze begeleiding en doen graag hun verhaal om ook anderen te overtuigen de sprong te wagen.

“De gevelreclame trok onze aandacht,” zeggen de dames “en na een tijdje wilden we toch even luisteren wat er precies schuilgaat achter die gevel. We hadden al ervaring met diëten, maar dat was telkens zonder begeleiding en het assortiment was veel beperkter. Helaas bleven de resultaten ook niet, waardoor we het tijd vonden om opnieuw een oplossing te zoeken.”

En die vonden ze dus bij Proti Balance, waar ze ondertussen ruim 18 en 19 kg gewichtsverlies op hun fiche kunnen aflezen. Dat ze trots zijn op deze resultaten is niet meer dan logisch.

“De motivatie die we krijgen van de begeleidsters en hun goede en duidelijke uitleg bij het begin van elke nieuwe fase, maar ook bij elk weegmoment zijn voor ons belangrijke factoren geweest bij het behalen van deze resultaten. Het feit dat er ook een erg ruim assortiment is waaruit we onze maaltijden, snacks en supplementen kunnen kiezen, maakt dan weer dat het dieet niet eentonig wordt en je met smaak aan tafel gaat.”

Voor Bianca was het bovendien eenvoudig om het proteïnedieet van Proti Balance te combineren met werk en gezin. Een truc die zij toepaste was bepaalde maaltijden reeds vooraf te bereiden, zo had ze alle tijd om de maaltijden gezellig samen te beleven. Er zijn bovendien ook veel handige producten die je op verplaatsing kan gebruiken voor wanneer het toch even drukker is. Monique die niet meer werkt, had sowieso geen moeite met aanpassingen.

“Vaak komen mensen tijdens hun dieet wel eens wat moeilijkheden tegen, maar wij hadden het geluk dat het allemaal vlot verliep, van begin tot behalen van onze doelstellingen. We reageerden goed op de producten  en supplementen. De mooie resultaten bij de wekelijkse begeleiding zetten ons aan om vol te houden.”

De beide vrouwen gaven aan in de toekomst zeker gebruik te willen maken van onze gratis controlewegingen om hun gewichtsverlies te behouden. “Ik voel me veel beter in mijn vel” zegt Bianca, “en heb heel wat tips meegekregen om op een gezonde en verantwoorde manier van het leven te genieten.” Ook Monique is het daarmee eens: “Ik kan opnieuw veel meer werk verzetten nu ik me weer fit voel. Ik wil absoluut dit gewicht kunnen behouden!”.

Op onze vraag of de dames nog advies hebben voor anderen die nog twijfelen om bij Proti Balance binnen te lopen, luidt het antwoord dan ook: “Ik raad iedereen aan om de stap te zetten, het is het zeker waard! Mensen spreken mij aan op mijn gewichtsverlies en ik verklap maar al te graag mijn geheim. Het is een super goed dieet en ik geniet er nog dagelijks van!”, aldus Monique.

Dus waar wacht je op? Laat ons samen starten aan jouw succesverhaal!

Deel dit artikel

Terug naar overzicht