Ingrediënten:
Bereidingswijze:
- Ik snij de bun horizontaal in twee, ik leg er twee blaadjes chinese kool op.
- Ondertussen doe ik het wit van een ei in een warme pan, kruiden doe ik met peper en cayennepeper.
- Als het ei klaar is leg ik dit op de chinese kool, alles ook niet te groot snijden zodanig dat je binnen de bun blijft.
- Ik snij de paprika en ui heel fijn en bouw dit mooi op, na het bakken van het ei is de Olijfburger ook aan het bakken.
- Eens die klaar is leg ik hem even op een stuk keukenpapier en daarna op de paprika en ui, in een tweede pan heb ik een schijfje broccoli en bloemkool op het vuur staan.
- Ik bouw de bun verder op met een schijfje tomaat en enkele schijfjes komkommer, als de broccoli en bloemkool lichtjes bruin gebakken is gaat deze als laatste erop.
- Dan kun je kiezen welke saus je er bovenop wil, alsook je kruiding die kan gaan van zout of peper. Kippenkruiden enzovoort, ik heb persoonlijk de kippenkruiden genomen en de cheezy zero saus.
- Zo kreeg ik het cheeseburger gevoel, uiteindelijk doe je het bovenste deel van de bun erop en prik je er een happy stick door. Zo valt je kunstwerk niet uit elkaar, eet smakelijk! 😊
Er zijn veel variaties mogelijk door verschillende groenten te gebruiken en andere sauzen te kiezen. Welke saus is uw favoriet?
Eet smakelijk!