Terug naar overzicht

Coach An: “Geef toe… Een lekkere maaltijd hoeft niet altijd ongezond of vet te zijn”

Collega's
Proti-balance-coach-an

An vind je sinds september 2016 terug in ons filiaal in Vorselaar. Ze houdt ervan om klanten bij te staan in het volledige proces van afvallen. Vanaf de opstart, tot de afbouw maar ook zeker nog daarna.

Vanaf het begin ondervond ik dat iedere persoon een andere aanpak vereist. Ik vind ik het dan ook belangrijk dat iedereen in een schema start dat het best bij die persoon past. Daarom is het goed om niet met een standaardprogramma te werken, maar met een persoonlijke aanpak. Die werkt motiverender. Iedereen is tenslotte ook anders: de ene wenst maar een paar kilo’s te verliezen, terwijl de andere streeft naar een veel groter gewichtsverlies.

Het belangrijkste aan mijn functie is om iemand gemotiveerd te krijgen. Niet alleen om te starten, maar ook om vol te houden en door te gaan. Ook al is het eens een mindere dag.

Verder vind ik het boeiend om mensen te blijven coachen in hun eetpatroon. Ook na het volgen van het dieet. Het is leuk om dan nog tips te geven bij bijvoorbeeld het bereiden van maaltijden. Zo kan een product uit ons gamma perfect verwerkt worden in de klassieke gerechten waarmee we vertrouwd zijn. Want geef toe… een lekkere maaltijd hoeft niet altijd ongezond of vet te zijn. Zo zijn de sojabolletjes uit ons gamma lekker in een salade. Maar dan zonder de vetten en koolhydraten die een klassieke ceasar salad bevatten. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.