Terug naar overzicht

Coach Bieke: “Denk bewust na voor je je laat verleiden door ongezonde voeding”

Collega's
Proti-balance-coach-bieke

Bieke vind je sinds januari 2018 het vaakst terug in ons filiaal in Geel. Met haar 13 jaar ervaring met het proteïnedieet kent het geen geheimen meer voor haar.

Mijn grootste voldoening haal ik uit de evolutie van klanten. Het is fijn om te zien hoe ze groeien tijdens het proces. Het verschil tussen hun binnenkomst bij het eerste bezoek tegenover het einde van hun traject is dikwijls immens. Wanneer men zich beter voelt in zijn vel, zowel fysiek als mentaal, straalt men dit uit. Dat geeft mij ook een fijn gevoel omdat ik hen bij dat hele proces heb mogen ondersteunen.

Ik probeer iedereen welkom te laten voelen in de winkel. Het is belangrijk dat je helemaal jezelf kan zijn, pas dan kunnen we er samen tegenaan gaan!

Mijn tip is om steeds te proberen bewuste keuzes te maken. Als je je laat verleiden, ‘schrok’ dan niet snel vanalles binnen om er dan vijf minuten later spijt van te hebben. Denk even bewust na en maak dan de keuze of je je al dan niet laat verleiden. Op die manier zal je er geen spijt van hebben en ook extra kunnen genieten. Zo zal je de verleiding al eens kunnen weerstaan! Top!

Spring zeker eens binnen en laat je goed informeren. Graag help ik je bij het bereiken van je streefgewicht en ook het stabiliseren ervan. Ga ervoor!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.