Terug naar overzicht

Coach Eline: “Iemand met een grote glimlach van de weegschaal zien stappen doet enorm deugd”

Collega's
Proti-balance-coach-eline

Al zeven jaar is Eline een vaste waarde in het Proti Balance-team. Nog steeds vol overtuiging en enthousiasme blijft ze uitgedaagd om klanten te begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Ondertussen heb ik al een diversiteit aan mensen mogen begeleiden naar hun doel. Door verschillende personen te zien ziet elke dag er anders uit, en dat maakt de job fijn.

Ik probeer me steeds zo goed mogelijk in te leven in wat de klant zelf voelt en wil bereiken. Iedereen heeft dan ook een ander doel. Soms werken we naar een bepaald vetpercentage toe omdat een sporter nog betere sportprestaties wil neerzetten. Andere help ik graag in een korter traject om die paar kilo’s er toch af te krijgen. Bij anderen help ik om de stap naar een gezonde levensstijl weer op te nemen. Die laatste is vaak niet zo vanzelfsprekend aangezien we in een drukke maatschappij leven waar alles snel moet gaan.

Ik wil klanten vooral helpen om hun doel te kunnen bereiken zodat hun zelfvertrouwen weer kan groeien. Het doet enorm deugd wanner iemand met een grote glimlach van de weegschaal stapt. Dat maakt de job dankbaar. Je bent dan ook een steunpilaar voor iemand die aan gezonder leven begint.

Als tip wil ik nog meegeven dat wanneer je doel dichterbij komt, je hier van mag genieten. Je mag écht trots zijn op jezelf!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.