Terug naar overzicht

Coach Sabine: “Ik dieet zelf regelmatig met Proti Balance en daarom leek het mij een unieke kans om mijn positieve ervaringen te delen”

Collega's
Proti-balance-coach-sabine

Sabine werkte lang in verschillende posities op de financiële afdeling van een multinational. Een hele ommekeer tegenover haar job nu als coach bij Proti Balance. Maar dat is niet zo verbazingwekkend als je weet dat ze sinds haar twaalfde droomt ze van een eigen winkel. Sinds februari 2020 staat ze dan ook met een glimlach in de Proti Balance-winkels.

Zoals zoveel anderen worstelde ik met gewichtsschommelingen. Ik dieet zelf regelmatig met Proti Balance en daarom leek het mij een unieke kans om mijn positieve ervaringen te delen. Het is leuk om kwaliteitsproducten te verkopen waar je zelf goede ervaringen mee hebt. Het is een ideale combinatie met het begeleiden en motiveren van mensen.

Mijn persoonlijke droom is uitgekomen. Het sociaal contact vind ik heel belangrijk. Je bouwt een vertrouwensband op met klanten. Het gaat vaak niet enkel over het dieet, maar ook persoonlijke aspecten zijn soms gespreksstof. Je ziet mensen gelukkiger worden naargelang ze hun doel benaderen.

Met de jarenlange ervaring van diëten, hoop ik mensen te kunnen overtuigen om met het Proti Balance dieet te starten. Je staat er niet alleen voor. Ons team staat klaar jou. Voor elke klant stellen wij een haalbaar aangepast Proti Balance proteïnedieet samen. Snel en strikt? Of liever op langere termijn en minder streng? We zijn er samen om het doel te bereiken.

Mijn tip is: in de eerste plaats moet je zélf de klik maken om af te vallen. Je moet er zelf klaar voor zijn. Niemand kan die klik voor jou maken. Wij zullen je daarin steunen, verbeteren, de nodige tips geven en een luisterend oor zijn. 

Enkele extra tips die ik nog graag meegeef:

  • Drink voldoende water en kruidenthee.
  • Spreid je voeding over gans de dag, zo kan je lichaam blijven verbranden.
  • Één keer gezondigd betekent niet dat het dieet teniet is, maar herpak je.
  • De moed niet opgeven, je gaat je doel bereiken.
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.