Terug naar overzicht

Coach Suzy: “Een begeleiding met een lach en een traan zijn mij niet vreemd”

Collega's
Proti-balance-coach-suzy

Sinds 2014 is Suzy een vertrouwd Proti Balance-gezicht. Eerst startte ze het filiaal in Malle mee op, zes jaar later deed ze dat opnieuw in Turnhout.

De afwisseling in de job boeit me enorm. Iedere klant heeft een andere motivatie om aan een gezond gewicht te werken. Hetzij om medische redenen, na een zwangerschap, de coronakilo’s, of zich gewoon bewust zijn van het belang van een gezond lichaam, …  

Actief luisteren naar de klanten, mee oplossend denken, en proberen het dieet zo goed mogelijk af te stemmen op iemands dagdagelijkse leven zijn mijn sterke punten. Ik kan me enorm inleven in de klant zijn achtergrond en levensstijl. Een begeleiding met een lach en met een traan zijn mij niet vreemd.

Ik wil dan ook dat klanten zich op hun gemak voelen. Het is belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen en zo een optimale begeleiding te geven. Niets is mooier dan de mensen te zien stralen en hun zelfvertrouwen te zien groeien wanneer de kilo’s verdwijnen. En zo werken we samen naar het einddoel.

Mijn tip is: onthoud waarom je begon en wacht niet met trots zijn op jezelf tot je einddoel bereikt is. Maar wees trots op iedere stap die je zet!

Mijn ultieme favoriet uit ons assortiment blijft het low carb mokka wafeltje, hoewel de nieuwe wasabi zoutjes mij ook wel kunnen verleiden. Net zoals nog vele andere producten zoals de pannenkoeken, zalm in blik, wraps, ...

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.