Terug naar overzicht

Italiaanse groenteschotel

Hoofdgerecht
1 persoon
Italiaanse groente schotel

Geschikt vanaf fase 1a.

Ingrediënten

Bereidingswijzen

  1. De courgette, champignons en tomaten (ontveld en ontpit) in kleine blokjes snijden.
  2. De courgette en champignons bakken in de pan met een scheutje olijfolie, samen met de Italiaanse kruiden, knoflook en peper.
  3. De Konjac Noodles spoelen onder stromend water, doorknippen in het midden voor een betere verdeling tussen de groenten en toevoegen aan het geheel.
  4. Tot slot de tomatenblokjes toevoegen en de fijngesneden basilicum toevoegen. Nog even laten opwarmen.
  5. Dresseren op een bord. Blaadje basilicum erop en genieten.. 

Smakelijk!

      TIP: voor fase 2 ook erg lekker met kippenblokjes in vetarme bouillon

 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.