Terug naar overzicht

Jurgen's ervaring met Proti Balance

Foto met titel nieuwsbericht (13)

Heel vaak horen we mensen zich afvragen of Proti Balance iets voor hen kan zijn. Daarop zeggen wij volmondig JA! Maar wie kan dat beter uitleggen dan onze klanten zelf? 
Lees hier het verhaal van Jurgen en ontdek hoe hij een gezondere versie van zichzelf is geworden!  

Ervaring van Jurgen

Ik ben Jurgen, momenteel 41 jaar en in januari 2022 ben ik de winkel in Turnhout binnengewandeld om een beetje meer info te krijgen. Suzy was toen in de winkel en we hebben samen even alles op een rijtje gezet. Ik ben met het proteïnedieet begonnen de dag na het gesprek. De avond voor ik begon heb ik nog een laatste keer een frietje met een snackje gegeten.

De dag erop ben ik met 100% overgave op de producten begonnen. De smaak zat voor mij goed en er was veel variatie. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een vervanger van jouw favoriet gerecht. Iedere week ging ik op controle en ja hoor, ik was elke week enkele kilo's lichter, echte kilo's puur vet. Iedere week zag je het verschil. Ik heb toen terug de motivatie gevonden om te gaan fietsen en na een goede 4 à 5 maanden was ik 31 kilo verloren. Ik ben super blij met het resultaat.

Nu neem ik de producten nog altijd als gezond tussendoortje en ja soms na een zwaar weekend reset ik mezelf door een paar dagen of een week even alles terug te vervangen.

In mijn vriendenkring en werkomgeving kreeg ik veel positieve reacties. Ik ben van kledij XXXL naar een normale L gegaan. Ik heb van prachtige begeleiding genoten en nu nog steeds.

Favoriete producten

Mijn echte favoriet is de grote voordeelpot pannenkoek- en wafelmix.

Aangezien ik met een vrachtwagen rij in de bouw en onregelmatige uren heb was de pannenkoekmix ideaal: ik maakte s' avond enkele pannenkoeken en nam deze mee handig en lekker en je hebt een knabbel. 

Tip van Jurgen: 
Soms nam ik water gemengd met de smaakpoedertjes en maakte hier dan de pannenkoeken mee. Dit geeft een andere en verrassende smaak.

In de weekends experimenteerde ik met allerlei losse zakjes en dus ook met de kipnuggets deze maakte ik ook en samen met een slaatje mee naar het werk koud zijn ze ook zeer lekker.

Ook het toastbrood gebruikte ik vaak in het weekend om een lekkere toast champignon te maken. Dit is heel lekker en vullend.

'S avonds een lekkere chocomousse met een extra eiwit.

Ik heb tijdens het dieet nooit honger gekend!

Proteïnedieet bij Proti Balance

Bent u helemaal overtuigd van ons Proteïnedieet en onze gratis begeleiding? Kom dan langs in onze winkels en wij helpen u met plezier verder!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.