Terug naar overzicht

Kruidige kippenballetjes met courgetti

Hoofdgerecht
1 persoon
kruidige kippenballetjes

Geschikt vanaf fase 1a

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Snij de champignons in grove stukken/schijven en de courgette in slierten (indien in slierten aangekocht enkel afspoelen met water)
  2. Doe een beetje olijfolie in een pan en bak de champignons zachtjes aan.
  3. Voeg 40ml water toe aan het zakje kipnuggets en kruid naar smaak bij met kippenkruiden. Meng tot een vast geheel, draai hiervan balletjes.
  4. Haal de champignons uit de pan en bak de kipballetjes langs alle zijden aan. Voeg de champignons vervolgens terug toe.
  5. Los een beetje vetarme bouillon in water op. Voeg de inhoud mee toe aan de pan.
  6. Laat even sudderen en voeg de courgetti slierten hieraan toe, kruid met wat peper en laat nog een drietal minuten sudderen op een zacht vuurtje.
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.