Terug naar overzicht

Niet alleen voor een proteïnedieet moet je bij Proti Balance zijn!

Foto met titel nieuwsbericht-5

U kent ons misschien vooral als dé uitgelezen plek voor een proteïnedieet, maar wist u ook dat we veel meer zijn dan dat? Ontdek naast onze eiwitrijke, suikervrije producten, bouillons en suikervervangers ook onze voedingssupplementen en sportvoeding. Bovendien hebben we zelfs huidverzorgende producten in onze winkels. Al jaren is Proti Balance immers ook de thuis van o.a. de merken Concap, X-Nutri & Alka.

We geloven immers dat gezondheid niet enkel schuilt in een gezond gewicht en evenwichtige voeding, maar ook in de nodige ondersteuning dagelijks en nog meer bij sportieve inspanningen.

Supplementen

Voedingssupplementen en sportsupplementen zijn bij ons terug te vinden van de merken Concap, X-Nutri en Phar-Mi-Lan. Naast het proteïnedieet is ook de algemene gezondheid belangrijk om te verbeteren en te ondersteunen. U vindt bij ons Concap multivitaminen terug in capsules en vloeibare vorm en vele andere aparte Vitamines, ijzersiropen, enz. of supplementen die helpen bij de vetverbranding zoals de X-Nutri afslankcapsules, enzovoort.

Naast de supplementen rond gezondheid vindt u ook prestatieverbeterende supplementen om de sporters te ondersteunen, denk maar aan de Concap Best-ecdysterone, Concap Amino +AKG, Concap Force 1, Concap Creatine Mix, .... En dan zijn er nog een hele reeks producten die uw energiepijl opkrikken. Ontdek het hele assortiment op onze webshop en in onze winkels.

Sportvoeding

We verkopen ook sportvoeding zoals Concap Energierepen, Concap Energiegels, maar ook drankpoeders om tijdens inspanningen te gebruiken. Ontdek de verschillende smaken op onze website!

Sukrin producten

In ons assortiment vindt u suikervervangers terug van het merk Sukrin. Denk maar aan vervanging van siropen, kristalsuiker, bloemsuiker, bruine suiker, enzovoort. Maar naast suikervervangers hebben we ook enkele broodmixen in het assortiment. Probeer deze zeker eens uit!

Bouillons

We hebben een assortiment aan groenten- en kippenbouillons. Deze hebben vele voordelen: ze zijn vetarm, glutenvrij, caloriearm, lactosevrij en plantaardig (bevatten geen dierlijke vetten). De bouillons zijn een gezonde vervanging van bouillonblokjes en het kan ook dienen als smaakmaker of een zoutvervanger. 

Huidverzorgende producten

Ons assortiment bevat ook enkele huidverzorgende producten van het merk Alka, zoals het badzout en de Alka Crème. Ze zijn heel basisch waardoor het voor mensen met huidproblemen een heel goed product is. Het beste resultaat hebt u natuurlijk in combinatie met de Alka scrub pads en/of Alka massageborstel. Ontdek al onze producten op onze webshop!

Ook overtuigd om eens verder te kijken dan onze proteïnerijke voeding? Vraag onze voedingscoaches en andere medewerkers zeker om persoonlijk gebruiksadvies om de beste resultaten te krijgen!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.