Terug naar overzicht

Proti Balance Vorselaar blaast 10 kaarsjes uit!

Week 808  bestanden (4)

Hoera! Tijd voor een feestje! Filiaal Vorselaar blaast deze maand 10 kaarsjes uit en dat  vieren we graag samen met jullie. Verantwoordelijke Natacha blikt terug op de weg die we al afgelegd hebben en deelt cadeautjes uit!

Hierbij een terugblik van Natacha.

10 jaar geleden zijn we begonnen in ons “winkeltje” van enkele vierkante meters groot, met ongeveer 80 producten en 1 leverancier. Onze eerste foldertjes maakte ik zelf via paint en fier als een gieter was ik toen ik de eerste keer een palletje met levering binnenkreeg.

Nu 10 jaar later helpen er zo'n 27 paar handen aan ons verhaal mee, hebben we 24 leveranciers en onze eigen productie en merken, 2 magazijnen en verschillende vestigingen. En dat ene palletje arriveert wekelijks in veelvouden. Mijn studentje Eline groeide uit tot partner in crime en staat nog altijd aan mijn zijde.  

natacha 20211222_155312103_iOS

Dagelijkse ontmoetingen

Na 10 jaar is het nog steeds een feest om mijn werk te mogen doen. Toegegeven, niet alles verloopt altijd op wolkjes, maar dingen die mislopen zijn normaal voor ondernemers. Maar misschien maakt dat het net zo interessant natuurlijk. En zolang de leuke zaken overwegen, is dat allemaal prima. Opstaan en blij zijn dat je naar je werk mag om nieuwe klanten en vaste gezichten te ontmoeten. En samen met hen bouwen aan hun doelen of zoeken naar een oplossing op maat voor hun vragen, dat is heerlijk gewoon.

Wat ben ik onze bijna 18000 klanten dankbaar voor het vertrouwen dat ze mij en Proti Balance al zolang geven. Natuurlijk sta ik er zoals ik zei niet alleen voor: Het team dat dagelijks meebouwt voor én achter de schermen ben ik dan ook ontzettend dankbaar om mij dagelijks uit te dagen om nog steeds bij te leren. Zonder hen zouden we immers niet bestaan zoals we dat nu doen.

Familie als grootste steun

Maar het meest dankbaar ben ik mijn familie. Toegegeven, werken in een familiebedrijf zoals het onze kan al eens discussies uitlokken en is mogelijks de oorzaak van de eerste grijze haren. Maar wat blijft het heerlijk om mijn familie zo vaak in ons keukentje in Vorselaar te zien passeren. Het grote voordeel is dat die discussies onze geest fris houden en met de familie communiceren we zoals we denken, wat vaak al tot fijne ideetjes geleid heeft. 

Zeker mijn papa Luc ben ik dankbaar omdat hij me de kans geeft om mijn ondernemerschap onder zijn vleugels te benutten. Om me de kneepjes van het vak te leren. Me gerust te stellen als het even niet loopt volgens mijn eerste idee en me de passie om mensen te helpen zo door te geven. En zelfs om me soms op de kast te jagen als ik het niet eens met hem ben ;-). Hij is dan ook een groot voorbeeld voor me in de dagelijkse werking van onze firma. 

Mijn zus Nathalie ben ik dankbaar om er vanaf de eerste dag te zijn voor me. Mijn gezeur tussendoor te aanhoren, me te motiveren én me met mijn voeten op de grond te zetten telkens wanneer het nodig is. Haar eerlijkheid en sinds vele jaren ook om haar professionele hulp door mijn takenpakket gedeeltelijk over te nemen en uit te breiden en dit alles steeds in goede banen te leiden zijn onmisbaar voor mezelf en voor Proti Balance.

Mijn gezin, om te begrijpen dat Proti Balance mijn eerste kindje, mijn job, mijn hobby en zelfs mijn verslaving is. Om me daarin te begrijpen en te steunen. Heerlijk om te zien hoe mijn kinderen nu al spreken over dat ze later bij Proti Balance en Concap komen werken (Nuja, dochter Marthe wil liefst wel prinses worden maar als het druk is wil ze wel helpen) en de rekken vullen soms verkiezen boven hun eigen speelgoed.

Ik hoop dat ons verhaal nog heel lang mag doorgaan. Want hoewel er veel veranderde de afgelopen 10 jaar, is onze doelstelling nog steeds dezelfde: mensen motiveren te werken aan hun gezondheid en zo zichzelf beter te doen voelen, zowel fysiek als mentaal. En daaraan werken we graag nog vele jaren verder, samen met jullie allemaal!

Veel liefs en tot snel!  
Natacha
 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.