Terug naar overzicht

Tips tegen snoepdrang

Proti Balance artikelen (9)

Heeft u uw goede goede voornemens voor het jaar 2023 al gemaakt? Tijdens de feestdagen wordt er (on)bewust veel gesnoept. Heeft u terug de drang naar zoetigheden zoals koekjes en snoepjes? Wij geven u hier graag een aantal tips mee om tegen deze drang in te gaan.

Tips tegen snoepdrang

  1. Leidt uzelf af. Mogelijks heb je niet echt honger. Door uzelf af te leiden met iets anders te doen, merkt u al snel dat u in de meeste gevallen het snoepmoment niet nodig hebt. De zin naar snoepen kan ook uit verveling komen.
  2. Heeft u vroeger een dieet gevolgd? Dan helpt het om een foto van uw vroegere zelf in de snoepkast te hangen. Hierdoor wordt u elk moment dat u naar iets zoetig wilt grijpen geconfronteerd met uw vroegere gewicht/lichaam.
  3. Hebt u specifiek in de avond zin om te snoepen? Dan kan u uw tanden poetsen want de meeste tandpasta's hebben een frisse smaak. U krijgt hierdoor minder trek om een snoepje uit de kast te nemen.
  4. Wilt u na al deze tips toch echt iets snoepen? Neem dan koolhydraatarme snacks zoals onze repen, wafels, chocolade of chips.

Advies op maat 

Wilt u graag langskomen om een gezonde levensstijl te starten? Kom dan langs in onze winkels en wij helpen u graag verder. Dit kan voor een dieet zijn op uw maat of een vervanging van uw koeken of het gebruik van supplemente. Kom zeker een keer langs en stel uw vraag aan onze dieetcoaches.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.