Werking

Behaal uw doel & bereik het ideale gewicht door onze persoonlijke begeleiding & aanpak. Kies voor een gezond leven!

Proti-Balance (33)

Gezond afslanken

Het Proti Balance proteïnedieet staat voor een hoogwaardig en gevarieerd dieet waarbij u op een gezonde manier afscheid neemt van uw overtollige kilo's. Door de focus te leggen op het mijden van slechte vetten en koolhydraten enerzijds en de verhoogde opname van eiwitten anderzijds, verliest u makkelijk en gecontroleerd gewicht.

De kilo's die u verliest, bestaan voornamelijk uit vet en in beperktere mate uit vocht. Uw spieren (droge massa) worden optimaal beschermd tijdens het hele proces. Het is daarom dat het dieet ook aan te bevelen is aan mensen met een intensieve job en sportliefhebbers.

Doordat uw lichaam aan vetverbranding zal doen, zult u bovendien geen hongergevoel ervaren (ketose). Afhankelijk van o.a. geslacht, lengte en levensstijl, mag u 4 tot 7 maaltijden per dag gebruiken, aangevuld met enkele extra voedingsmiddelen.

Blijvend gewichtsverlies

Ons dieet werkt aan de hand van 4 fasen die zorgvuldig werden uitgewerkt. Het is ondermeer hierdoor dat een jojo-effect vermeden wordt. We volgen u ook na het dieet gratis verder op. We streven namelijk niet enkel naar een haalbaar, maar ook naar een houdbaar gewichtsverlies.

AdobeStock_436662626@2x

Gratis gewichtsanalyse en dieetplan op maat, ook voor sporters

Met het oog op gezond vermageren, bieden wij de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend gebruik te maken van ons programma wegen en meten. Hierbij controleren we o.a. dat de hoeveelheid spieren constant blijft tijdens het hele afslankingsproces. Zo kunnen we tijdig bijsturen waar nodig.

In samenspraak met u is het ook mogelijk om uw weegfiche tussentijds aan uw huisarts te bezorgen, zodat deze aan uw medisch dossier kan worden toegevoegd. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een dieetplan op maat, waarbij u week na week persoonlijk advies ontvangt en opgevolgd wordt. Voor sporters geven we hierbij ook aangepaste eetschema's en extra tips naar beweging toe. Zo bereiken we stap voor stap samen uw doelstellingen!

Natacha voorkeur bureau_iOS

Meer dan een dieet

Naast producten voor het proteïnedieet, bieden we ook ondersteuning en producten voor algemene gezondheid.

Dit omvat een ruim assortiment aan kwalitatieve en betaalbare voedingssupplementen voor dagelijks gebruik. Denk daarbij aan het verhogen van de weerstand en energie, een vlotter herstel en behoud van soepelheid en schoonheid.

Onze coaches zijn daarnaast ook opgeleid om uw sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Dit doen ze met behulp van de volledig natuurlijke sportvoeding en supplementen van ons zusterbedrijf Concap.

Proti-balance 66
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.