• Gratis advies en begeleiding
  • Gratis opvolging
  • Afslanken op gezonde basis
0Winkelmandje - € 0,00

Nieuwsberichten 2021

Radijsjes zijn gezonder dan je denkt

07-08-2021
Radijsjes; er zijn veel fans, maar ook veel tegenstanders van deze knolgroente. Behalve de gekende rode radijsjes, zijn er ook varianten zoals ramenas, rettich en daikon. Behalve een lekkere frisse scherpe smaak, bevat de groente ook heel wat voordelen.

Vocht vasthouden bij warm weer: hoe kom je ervan af?

12-06-2021
Eindelijk! De zon is er. Naast een gezond kleurtje en die extra vitamines D slaat je lichaam vaak ook extra vocht op. Maar ook hormonen, medicijngebruik en lang rechtstaan kan de oorzaak zijn van vocht vasthouden. Opgezwollen benen, vingers of enkels? Proti Balance to the rescue!

Afvallen met de juiste mindset

15-05-2021
“Een gewaarschuwd mens is er twee waard.” En dat telt ook als je graag gewicht wil verliezen. Helaas vallen nog te veel mensen in verschillende valkuilen waardoor afvallen niet lukt zoals gehoopt. En om dat te vermijden geven we graag enkele tips mee zodat ook jij op een gezonde, verantwoorde manier kan afslanken met de juiste mindset.

Coach Bieke: “Denk bewust na voor je je laat verleiden door ongezonde voeding”

20-02-2021
Bieke vind je sinds januari 2018 het vaakst terug in ons filiaal in Geel. Met haar 13 jaar ervaring met het proteïnedieet kent het geen geheimen meer voor haar.
Bieke

Coach An: “Geef toe… Een lekkere maaltijd hoeft niet altijd ongezond of vet te zijn”

20-02-2021
An vind je sinds september 2016 terug in ons filiaal in Vorselaar. Ze houdt ervan om klanten bij te staan in het volledige proces van afvallen. Vanaf de opstart, tot de afbouw maar ook zeker nog daarna.

Coach Sabine: “Ik dieet zelf regelmatig met Proti Balance en daarom leek het mij een unieke kans om mijn positieve ervaringen te delen”

05-02-2021
Sabine werkte lang in verschillende posities op de financiële afdeling van een multinational. Een hele ommekeer tegenover haar job nu als coach bij Proti Balance. Maar dat is niet zo verbazingwekkend als je weet dat ze sinds haar twaalfde droomt ze van een eigen winkel. Sinds februari 2020 staat ze dan ook met een glimlach in de Proti Balance-winkels.
Sophie

Coach Sophie: “Wie wil afvallen, moet eten. En dat is voor velen een geruststelling”

05-02-2021
Enthousiaste Sophie maakt al even deel uit van het Proti Balance team in Geel. Ze nodigt graag klanten uit om samen richting het doel te werken.
Suzy

Coach Suzy: “Een begeleiding met een lach en een traan zijn mij niet vreemd”

05-02-2021
Sinds 2014 is Suzy een vertrouwd Proti Balance-gezicht. Eerst startte ze het filiaal in Malle mee op, zes jaar later deed ze dat opnieuw in Turnhout.  

Coach Pascale: “Mensen begeleiden naar een goed gevoel vind ik een dankbare bezigheid”

05-02-2021
Sinds 2015 staat Pascale klaar om klanten te helpen hun ideale gewicht te bereiken. In het prille begin van haar Proti Balance-carrière coachte ze klanten in Vorselaar. Toen het filiaal in Sint-Katelijne-Waver een jaar later opende, verhuisde ze.

Coach Eline: “Iemand met een grote glimlach van de weegschaal zien stappen doet enorm deugd”

05-02-2021
Al zeven jaar is Eline een vaste waarde in het Proti Balance-team. Nog steeds vol overtuiging en enthousiasme blijft ze uitgedaagd om klanten te begeleiden naar een gezondere levensstijl.
Carla voor en na

Boven op mijn gewichtsverlies kreeg ik een enorme energieboost!

05-02-2021
Het Proti Balance-avontuur van Carla begon in oktober 2019. Een jaar, vijftig kilogram lichter en een enorme energieboost later deelt ze enthousiast haar verhaal.

Maak kennis met Andrea!

16-01-2021
Proti Balance is trots op haar dieetcoaches en stelt ze dan ook graag aan u voor. Maak kennis met Andrea! Zij is vooral terug te vinden in Brasschaat, maar per uitzondering vangt ze ook wel onze klanten in Schilde eens op.

Winnaars resetpakket

13-01-2021
Begin januari konden onze fans op Facebook een resetpakket winnen. De winnaars zijn ondertussen bekend en tevreden met hun prijs.

Alyssa deelt haar resultaat

02-01-2021
In Proti Balance Geel heeft Alyssa D.B. de juiste ondersteuning gevonden voor haar gewichtsverlies. Ze is dan ook trots om haar huidige ervaring met jullie te delen.