Het proteïnedieet dat écht werkt

 

Ruim 10 jaar al helpen wij heel wat mensen om een gezondere versie van zichzelf te worden met behulp van onze professionele begeleiding en onze ruime keuze in kwalitatieve proteïnerijke maaltijden, snacks, sportvoeding en tal van betaalbare hoogwaardige supplementen.

 

icons-64-px-tip-bubbe (1)
Gratis advies en begeleiding
icons-64-px-ind-plan (1)
Plan op maat
scale-home
Afslanken op gezonde basis

Persoonlijke aanpak

Ons professionele team van dieetcoaches staat steeds voor u klaar opdat u zo vlot mogelijk uw doelstellingen kan behalen op de manier die u het best past. Onze doorgedreven begeleiding, die bovendien volledig gratis is voor onze klanten, wordt steeds aan uw behoeften aangepast. Dit alles in combinatie met onze handige tips en recepten vormt de sleutel tot ons succes! UW succes dus ook.

Bij ons leert u dat afslanken niet altijd saai en moeilijk moet zijn! Onze kwalitatieve producten en ons advies zorgen ervoor dat u zonder hongergevoel de kilo’s zal zien verdwijnen én meer energie zal krijgen.

Maak kennis met ons team door een bezoekje aan een van onze zaken te brengen of neem vrijblijvend contact op voor meer info. Wij helpen u graag verder, op onze eigen, unieke manier!

Collage producten PB (1)

Onze voordelen

icons-48-px-manual (1)

Gratis professionele begeleiding

icons-48-px-body (1)

Op maat van uw behoefte

icons-48-px-loss (1)

Snel gewichtsverlies zonder hongergevoel

Recent nieuws en feiten

Vestigingen

Ontdek onze 2 vestigingen, vlot bereikbaar en 6 op 7 geopend! 

Tevreden klanten vertrouwen ons

Onze klanten aan het woord.

  • “Bij de opstart kreeg ik meteen een persoonlijke coach toegewezen die mij gedurende het ganse proces heeft ondersteund. Dat was echt een vernieuwende aanpak voor mezelf. Opvallend was de aangename handleiding die ik kreeg, maar ook de ongelofelijke variatie aan producten en de permanente vernieuwing in de proteïneproducten die men mij kon aanbieden.”

    Benjamin Coveliers
  • "Ik had geen zelfvertrouwen en een slecht gevoel. Direct bloedonderzoek laten doen voor een goede start. Laatste foto's gemaakt op 18 oktober en 15kg lichter, 2de bloedonderzoek stukken beter! Voel me super goed en heb zelfvertrouwen voor duizend man! Ik raad iedereen dit aan. Geen hongergevoel en lekkere keuzes!"

    Tamara Vorselaar
  • "Ik was op hele korte tijd 12 kg aangekomen en voelde me niet goed meer in mijn vel, dus nam ik de stap om Proti Balance binnen te springen wat leidde tot een super resultaat met behulp van Anke haar begeleiding. Na 4 maand behaalde ik mijn streefdoel, de 12 kg terug kwijt spelen en ik speelde zelfs nog enkele kg’s extra kwijt. Nu 1 jaar later blijven de kg’s er nog steeds af!"

    Anoniem Brasschaat
Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.