Terug naar overzicht

Asperges op Vlaamse wijze

Hoofdgerecht
1 persoon
asperges

Geschikt vanaf fase 1a

Ingrediënten

  • 1 zakje omelet met fijne kruiden - 4Protein
  • tartaar ZERO - Rabeko
  • witte asperges
  • peterselie

Bereidingswijze:

  1. Kook of stoom de asperges.
  2. Voeg bij de inhoud van het zakje omelet met fijne kruiden 120ml water en schud in een shaker of roer het mengsel goed door elkaar in een potje.
  3. Bak de omelet in een anti-kleefpan en kruid af naar smaak.
  4. Versnijd de omelet en voeg de tartaar ZERO saus hierover.
  5. Presenteer de asperges op een bord en dresseer de versneden omelet eroverheen. Werk af met wat peterselie.

Smakelijk eten!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.