Terug naar overzicht

Batterijen opgeladen? Houden zo!

Foto met titel nieuwsbericht (1)

De zomer is voor velen een periode waar ze naar uitkeken om de sleur te doorbreken met vakanties, uitstapjes, vele ontmoetingen met vrienden en familie enz. Kortom, allemaal dingen waar we energie uithalen! 

Maar aan al die mooie liedjes komt een einde en na de ontspanning is het weer tijd om erin te vliegen thuis, op het werk en tijdens het sporten. Om niet meteen dat goede gevoel kwijt te raken, is een goede ondersteuning de sleutel tot uw succes.

Energiepeil hoog houden

Denken aan het einde van de zomer zorgt vaak al voor die gekende energiedip. U begint vol goede moed aan de dag, maar na de middagpauze wordt het vaak toch moeilijk. Tijd om uw lichaam extra te ondersteunen! Een energiesupplement zoals X-Nutri Full NRG zorgt weer voor opgeladen batterijen. Ook een dagelijkse dosis magnesium is raadzaam om de dag vol energie af te werken. Door te kiezen voor een vloeibare formule met extra vitamine B6 zoals de formule van X-Nutri, neemt u dit mineraal nog beter op en plukt u dus des te meer de vruchten. Het klinkt misschien gek in de oren, maar door te kiezen voor een fysieke activiteit, zal u zich energieker voelen dan wanneer u kiest voor een avond voor de tv. Dat komt door stofjes in de hersenen die geactiveerd worden, waardoor u zich ook nog eens gelukkiger zal voelen. Kies er best wel voor om de juiste voeding te gebruiken en voldoende te hydrateren tijdens een sportsessie met bijvoorbeeld de sportdranken van Concap. 

Sterke weerstand opbouwen tegen die winterdip

Met het einde van de zomer dalen ook de temperaturen. Naast uw energieniveau heeft dat vaak ook een negatieve invloed op uw weerstand. Daarom is het een goed idee om uw lichaam hierbij extra te ondersteunen en dat kan prima met een weerstandbooster zoals X-Nutri Immune Defense. Ook extra vitamine C en multivitaminen boosten uw immuniteit, zodat de overstap naar de donkere dagen voortaan veel beter gaat. 

En wat met die vakantiekilo's?

Behalve goede herinneringen houden sommigen onder ons aan het gebrek aan regelmaat en vakantie vaak ook wat extra gewicht over. En hoe meer gewicht we meesleuren, hoe meer energie dat van ons lichaam vraagt. 

Begin daarom bij de basis en speel die kilo's even snel weer kwijt als dat u ze heeft opgestapeld. U kan hiervoor gebruik maken van een proteïnedieet op maat met de hulp van onze voedingscoaches. Zo wordt u opgevolgd en bijgestaan met tips en receptideetjes. Hoeft het voor u allemaal niet zo drastisch? Dan kan u kiezen voor één of enkele supplementen als hulpmiddel om uw overtollig vet sneller te verbranden. Denk maar aan onze X-Nutri Detox caps, X-Nutri A.C. en L-carnitine. Of u kan natuurlijk ook hier kiezen voor meer beweging en beperkte aanpassingen aan uw voedingspatroon met behulp van ons advies.

Wilt u meer weten of advies op maat verkrijgen? Onze collega’s geven u graag nog heel wat praktijktips. Kom langs in onze winkels en de voedingscoaches helpen u met veel plezier verder. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.