Terug naar overzicht

Bolognaise konjac noodles met groentjes

Hoofdgerecht
recept

Geschikt vanaf fase 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika’s, tomaat en de champignons in kleine blokjes.
  2. Doe een eetlepel olie in de pan of gebruik onze Cooking Spray, en voeg de groentjes toe, kruid deze even met peper en zout.  Laat ze een 5 tal min sudderen.
  3. Voeg 170ml water aan het zakje spaghetti bolognaise toe in een shaker en shake goed.
  4. Giet de inhoud over de groentjes en meng deze onder elkaar.  Kruid bij met Provençaalse kruiden.
  5. Doe de Konjac Noodles in een vergiet en spoel deze af onder koud stromend water, voeg de Konjac Noodles toe aan de pan en meng deze onder elkaar.
  6. Strooi hierover een koffielepel vetarme bouillon en meng ook nadien terug goed. Laat nog een 5tal min sudderen.

Smakelijk!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.