Terug naar overzicht

Maak kennis met coach Leentje - We hebben maar 1 lichaam, dus zorg er goed voor!

Dieettips
Leentje

Sinds 2016 is voedingscoach Leentje een vaste waarde bij Proti Balance. Komt u langs op donderdag, vrijdag of zaterdag in ons filiaal te Brasschaat, dan is de kans heel groot dat zij u met de glimlach en de nodige uitleg verder zal helpen.  Dankzij haar jarenlange ervaring met onze producten en haar achtergrond in het wielrennen, is zij de geknipte collega om u naar een gezondere en/of sportievere versie van uzelf te begeleiden. 

Lees hieronder haar verhaal en mail naar brasschaat@proti-balance.be om een afspraak vast te leggen. Ook gewoon langskomen is steeds mogelijk! 

Hoi hoi…

Ik ben Leentje,  heb 2 prachtige dochters en 2 schattige kleinzoontjes die mijn hart hebben gestolen. Samen met mijn vriend maken wij dagelijks wandelingen met onze 3 Engelse bulldogs.
Ik ben sinds 2016 in dienst bij Proti Balance als voedingscoach en sindsdien begeleid ik klanten met plezier en passie om hun doelen te behalen.
Ook als er eens door omstandigheden een mindere week of weging tussen zit, bied ik een luisterend oor en geef ik tips & tricks om er weer tegen aan te gaan.

Ik geef tevens ook uitleg  over voedingssupplementen die extra ondersteuning bieden in, maar ook  na het dieet, bij een gezonde levensstijl en tijdens het sporten.

Deze gebruik ik uiteraard ook zelf om fit, slank en vitaal te blijven. Ik vind het daarnaast zeer belangrijk om dagelijks mijn portie eiwitten te nemen. Deze proteïneproducten en mijn voedingssupplementen kan ik niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse routine, ze geven mijn lichaam een enorme boost.

Zelf ben ik in mijn jonge jaren wielrenster geweest en behaalde ik in 1987 een Belgische titel in het dameswielrenner op de weg. Ik ben hier via mijn papa ingerold en daardoor leerde ik al vroeg over het belang van routine en gezonde voeding. 

Wat ik zo fijn vind aan mijn job? Het geeft me voldoening als je ziet dat onze klanten een andere levensstijl krijgen door bewuster te gaan eten.
Ze gaan zich zichtbaar beter voelen en dat geeft hen, maar ook mij als coach een super gevoel. 

Mijn motto? WE HEBBEN MAAR 1 LICHAAM, DUS ZORG ER GOED VOOR !

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.