Terug naar overzicht

Tania's ervaring met Proti Balance

Foto met titel nieuwsbericht-8

Heel vaak horen we mensen zich afvragen of Proti Balance iets voor hen kan zijn. Daarop zeggen wij volmondig JA! Maar wie kan dat beter uitleggen dan onze klanten zelf? 
Lees hier het verhaal van Tania en ontdek hoe zij een gezondere versie van haarzelf wordt!  

Ervaring van Tania

Enkele weken geleden ben ik het filiaal van Proti balance Vorselaar binnen gestapt. Ik kreeg alle inlichtingen die ik wou. Ik ging direct van start. De kilo's vliegen eraf en dat zonder hongergevoel of gevoel dat ik iets mis. Elke week word je opgevolgd en als je dan de resultaten ziet, krijg je nog een extra stimulans. Ben al meer kilo's verloren dan de aantal pogingen die ik al ondernomen had met diëtist.  

Ik ben nog maar 1 maand bezig en weet dat ik dankzij Proti balance mijn einddoel ga halen. Op 1 maand ben ik 6 kilo afgevallen zonder honger. 

Bij deze kan ik het aan iedereen aanraden. Ze hebben een ruim voedingsassortiment van ontbijt tot dessert en deze bestaat niet enkel uit shakes en papjes ( zoals vele denken).

De dieetcoaches staan altijd klaar voor advies en steeds met een glimlach.

Favoriete producten van Tania

Iedere klant heeft natuurlijk zijn of haar favoriete producten. Tania geeft hier alvast haar favoriete producten mee aan jullie.

Proteïnedieet bij Proti Balance

Bent u helemaal overtuigd van ons Proteïnedieet en onze gratis begeleiding? Kom dan langs in onze winkels en wij helpen u met plezier verder!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.