Terug naar overzicht

De vakantie is halfweg!

Week 1807 bestanden (6)

De zomer is duidelijk in het land en het sociale leven is duidelijk terug op gang. Mogelijks mocht ook jij al genieten van een mooie reis, deed je wat leuke uitstapjes in eigen land of kon je al genieten van een horeca bezoek of een aperitief in eigen tuin.
Misschien is dit dan wel het ideale moment om eens langs te springen bij Proti Balance voor een controle-afspraak om te kijken of jouw lichaam nog steeds in balans is. Onze coaches zijn alvast benieuwd hoe het met jou gaat!  
Om ervoor te zorgen dat jij en de weegschaal vrienden blijven, geven we graag nog enkele tips van onze coaches!

Wist je dat...

- Onze controles achteraf steeds gratis zijn voor iedereen die een programma bij ons gevolgd heeft? Hiervoor kan je terecht in één van onze winkels in VorselaarBrasschaatGeelSchilde of Turnhout. Maak een afspraak of spring gewoon even binnen. 

- Je niet altijd het strengste dieetprogramma dient te kiezen om resultaten te zien? Je kan ook kiezen voor een gematigder schema. Je volgt je eigen tempo en kan op deze manier zonder schuldgevoel ook eens genieten van een portie mosselen of een barbecue met vrienden. 

Tip van coach Emilie

- Het best oké is om je agenda eens om te gooien ook tijdens een dieet? In de vakantie valt het wel eens voor dat je onverwachts ergens heen gaat. Zorg dat je altijd een reep of maaltijd meeneemt. Zo kan je altijd wat extra tijd overbruggen zonder afhankelijk te zijn van ongezonde en vaak suikerrijke alternatieven.  

Tip van coach Natacha

potje

Bij deze zomerse temperaturen geniet je meer van een frisse snack dan een plakkerige, warme reep. Hoe los je dit op? Heel simpel!

Leg onze repen een uurtje in de diepvries en geniet van een lekkere gekoelde ijsreep.

Heerlijk fris en toch en verwenmomentje tijdens deze hitte! Door de reep in stukjes te snijden heb je als het ware ijspralines. Heerlijk genieten zonder schuldgevoel! En het leuke is dat dit met al onze repen kan! 

Tip van coaches Andrea en Joyce

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.