Terug naar overzicht

Nieuw X-Nutri Enhance Immunity

Enhance Immunity (3)

Onlangs lanceerden we de opvolger van X-Nutri Balance. Heeft u dit nieuwe pre- en probiotica supplement X-Nutri Enhance Immunity al uitgetest? Het is een erg krachtig supplement met heel wat gezondheidsvoordelen voor zijn gebruikers.  
X-Nutri Enhance Immunity zorgt met zijn gezonde bacteriën voor een goede ondersteuning van uw darmflora. Ook na een kuur met antibiotica is het gebruik van dit pre- en probiotica supplement een goed idee om uw darmflora terug in evenwicht te brengen. In dit artikel leest u meer over de ingrediënten en de werking van X-Nutri Enhance Immunity.

Ingrediënten

Verschillende melkzuurbacteriën

Deze komen veel voor in probiotica om de goede bacteriën van de darmflora te ondersteunen. We kunnen wel zeggen dat ze een heel belangrijk onderdeel zijn in ons lichaam om een gezond spijsverteringsstelsel te hebben. De bacteriën vindt u ook terug in yoghurt, karnemelk, sommige kazen, enzovoort.

Fructo-oligosacchariden

Deze hebben een belangrijke functie binnen de formule aangezien ze de groei van de goede bacteriën bevorderen in de darmflora.

Inuline

Inuline is een oplosbare vezel die u ook kan terug vinden in groenten. Hij wordt niet verteerd en gaat rechtstreek naar de darmen. In dit supplement wordt Inuline  gebruikt als prebiotica om de goede bacteriën in onze darmen te verhogen. 
Als de goede bacteriën niet in evenwicht zijn met de slechte gaat u dit merken aan de vertering van voedsel. Hierdoor zal u meer en meer klachten ondervinden. Inuline zorgt ervoor dat het evenwicht behouden wordt waardoor maag- en darmklachten verminderen of in vele gevallen zelfs verdwijnen.

Vitamine C

Deze vitamine draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Door darmklachten kan het zijn dat men een minder goede weerstand heeft. Daarom dat de vitamine C is toegevoegd om het immuunsysteem mee te ondersteunen. 

De voordelen

Bij maag en darmklachten kan dit supplement zeker en vast voor verlichting zorgen. 
Heeft u vaak last van constipatie? Of verteren uw darmen voeding slecht? Heeft u regelmatig last van een opgeblazen gevoel? 
Dan is dit supplement zeker iets voor u.
Ook bij mensen met het prikkelbaar darmsyndroom kan het de klachten helpen verminderen. 

Heeft u antibiotica gebruikt? Ook dan kan u best gebruik maken van dit supplement om de darmen te ondersteunen. Antibiotica zorgt ervoor dat de goede en slechte bacteriën dood gaan vandaar dat de goede bacteriën vaak ondersteuning nodig hebben om terug een goed evenwicht te hebben. Zo gaat u nadien ook een betere vertering krijgen van voeding en gaat u beter voedingsstoffen opnemen in het lichaam.

Belangrijk om te weten is dat de darmflora ook invloed heeft op ons immuunsysteem. Gaat het slecht met onze darmen, dan zullen we vaak ook sneller ziek worden.

Gebruiksadvies

1 tot 3 capsules mogen hiervan gebruikt worden naargelang de symptomen die u ervaart. 

Advies op maat

Wilt u graag advies op maat verkrijgen in verband met uw supplementen? Of een verandering in uw voedingspatroon? Kom gerust langs in onze winkels te Brasschaat of Vorselaar. Wilt u graag via onze webshop bestellen en heeft u vragen over uw aankoop. Bel ons gerust even op of neem contact met ons op via dit contactformulier.

Droog en koel, buiten direct zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde
en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. Dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. 
Niet gebruiken zonder medisch advies tijdens de zwangerschap, vrouwen die borstvoeding geven of als minderjarigen.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.