Terug naar overzicht

Ontdek het verhaal van Debbie

Debbie

Heel vaak horen we mensen die zich afvragen of Proti Balance iets voor hen kan zijn. Daarop zeggen wij volmondig JA! Maar wie kan dat beter uitleggen dan onze klanten zelf? 
Lees hier het verhaal van Debbie! Ontdek hoe zij terug meer energie heeft en zich goed in haar vel voelt. 

Debbie aan het woord

Een paar jaar geleden woonde ik vlakbij de Proti Balance winkel in Brasschaat en besloot ik om eens binnen te stappen. Ik was meteen enthousiast om het dieet uit te proberen, vooral omdat mijn vader al 15 kg was afgevallen door het te volgen. De begeleiding die ik kreeg was fantastisch, niet alleen bij het afvallen maar ook bij het kiezen van de juiste producten.

Ik ben erin geslaagd om 10% van mijn lichaamsgewicht te verliezen en vond weer een gezonde balans. Voor mij werkt 'gewoon' gezond eten niet als het gaat om afvallen; ik moet het serieus aanpakken, en daarvoor is Proti Balance perfect. Met een druk leven heb ik niet altijd tijd om regelmatig te sporten, maar met dit dieet is dat ook niet nodig, wat het perfect maakt om te combineren.

Ik probeer het dieet jaarlijks te volgen om wat extra kilo's kwijt te raken, vooral met de zomer in het vooruitzicht, zodat ik me weer goed in mijn vel kan voelen. Proti Balance heeft me telkens geholpen om 10% van mijn lichaamsgewicht te verliezen, waardoor ik me veel beter voel en complimenten krijg over hoe stralend ik eruitzie. Mijn favoriete product is de mokka shake omdat ik deze overal mee naartoe kan nemen en op elk moment van de dag kan drinken. Aangezien ik dol ben op koffie, is deze shake echt een traktatie voor mij.

Wat dit dieet echt zo prettig maakt, is dat ik af en toe toch kan snoepen. Ze hebben chips en koekjes in hun assortiment, wat het veel gemakkelijker maakt om het vol te houden. Je hoeft niet plotseling al het lekkers op te geven; in het begin is het gewoon even zoeken, waarbij de consulenten van Proti Balance graag helpen! Een ander pluspunt zijn de kant-en-klare maaltijden die ze verkopen: perfect voor drukke dagen wanneer je geen tijd hebt om te koken maar toch gezond wilt blijven eten. Voor mij gaat Proti Balance verder dan alleen een dieet; het betekent energie terugvinden en me weer goed in mijn vel voelen!

Wilt u ook net zoals Debbie uw verhaal delen om zo anderen te inspireren? Contacteer ons dan via mail of spreek onze voedingscoaches aan in de winkels.
 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.