Terug naar overzicht

Ontdek het verhaal van Tom

Proti Balance artikelen (12)

Heel vaak horen we mensen die zich afvragen of Proti Balance iets voor hen kan zijn. Daarop zeggen wij volmondig JA! Maar wie kan dat beter uitleggen dan onze klanten zelf? 
Lees hier het verhaal van Tom en ontdek hoe hij stralend 2023 in ging als een gezondere versie van hemzelf!  

Tom aan het woord

Ik ben in oktober 2021 bij Proti Balance gestart met het proteïnedieet. Nadat ik goede resultaten opmerkte bij mijn vriendin, zuster en moeder, kreeg ik ook zin om te starten met een proteïnedieet na een goed welkomstgesprek met An in jullie winkel. Mijn startgewicht was op dat moment 107 kilogram. 

Nadat de maanden vorderden, begon het bij mijn collega’s en vrienden op te vallen hoe snel ik de kilo’s kwijt speelde. Tijdens het dieet heb ik nooit een hongergevoel gehad en hierdoor heb ik het dieet goed kunnen volhouden.

Ik ben begin december 2022 gestart met de afbouw op een gewicht van 82 kilogram. Ik heb nog een aantal maanden geprobeerd om de 80 kilogram te halen als streefdoel. Maar, na een goed gesprek met Bieke, heb ik toch besloten om het afbouw proces te starten.

Ik wil bij deze dan ook iedereen bedanken die me verder heeft begeleid en nog zal begeleiden tot het volledige einde.

Werken op maat staat bij Proti Balance centraal. Wij staan u als begeleider bij met tips en tricks. Wilt u ook graag uw ervaring delen? Mail uw verhaal naar natacha@proti-balance.be

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.