Terug naar overzicht

Ontgift uw lichaam na de feestdagen

Proti Balance artikelen-8

Na de feestdagen heeft elk lichaam onregelmatige dagen achter de rug. U heeft een ander eetpatroon gehad en hierdoor kunnen de maag en darmen ontregeld zijn. Wilt u graag uw lichaam ontgiften? Dan kan u gebruik maken van de AloëPure of wilt u liever in kuren werken? Dan kun u gebruik maken van de X-Nutri detox capsules. Lees verder om de andere voordelen te ontdekken van deze producten.

Zoveel voordelen met AloëPure

De AloëPure is gemaakt van Aloë Vera. Heeft u ooit al eens gehoord van deze plant? Dat kan zeker! Het wordt namelijk in veel landen al gebruikt als een soort huis-tuin-keukenmiddel tegen verschillende kwaaltjes en aandoeningen. In België begint dit plantje meer en meer zijn intrede te doen. Het wordt niet enkel zoals bij ons inwendig gebruikt. Men gebruikt het ook om bijvoorbeeld een geïrriteerde huid of bepaalde huidaandoeningen te verhelpen. Voor sommige personen is het zelfs een wondermiddel.

Aloë Vera beschikt over 20 verschillende aminozuren, vitaminen en mineralen. Deze fles zorgt ervoor dat je immuunsysteem verbetert doordat er in de Aloë Vera zoveel vitaminen en mineralen aanwezig zijn. Het is ook een hulpmiddel bij maag- en darmklachten. Daarnaast helpt Aloë Vera uw bloedsuikerspiegel in balans te houden. Heeft u allergieën? Dan is dit zeker een must voor u. Deze vermindert de reactie op allergieën. 

Het heeft zelfs nog meer voordelen dan u dacht, zoals de ontstekingsremmende werking die aanwezig is in de Aloë Vera plant. Heeft u reuma of artrose of kent u iemand met deze aandoeningen? Dan is dit product iets voor hen. De ontgiftende en ontzurende werking zorgt voor minder pijn bij deze medische conditie. 

Wist u dat AloëPure ervoor zorgt dat uw vetverbranding ondersteund wordt? Zeker tijdens een dieet kan dit wel eens een hulpmiddel zijn om de vetverbranding goed op gang te houden.

Detox capsules

Hebt u toch liever capsules i.p.v. de AloëPure te drinken? Dan zijn onze X-Nutri Detox capsules zeker iets voor u. Mensen met constipatie problemen zijn met deze capsules zeker geholpen. Heeft u snel last van diarree of maagkrampen, dan kunnen deze capsules ook voor u een hulpmiddel zijn. 

Te gebruiken 2 keer per dag 1 capsule met water na de maaltijd. Heeft u last van constipatie? Dan verhoogt u de inname tot 3 keer per dag 1 capsule te gebruiken. 

Tip: Test de capsules eerst een keertje thuis uit. De dosis die u nodig heeft kan verschillen van persoon tot persoon. 

Heeft u graag advies op maat? Kom een keertje langs in onze winkels.
Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Op een droge en koele plaats bewaren.

 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.