Terug naar overzicht

Papillot van tongrolletjes in een zacht currysausje

Hoofdgerecht
1 persoon
F798 CURRY

Geschikt vanaf fase 2.

 Ingrediënten

Bereidingswijzen

  1. Snij de sjalot in fijne stukjes en pers het teentje look. Stoof dit lichtjes aan met de Cooking Spray Boter.
  2. Snij de champignons en voeg deze toe.
  3. Neem een groot stuk zilverpapier.
  4. Leg op de bodem het aangestoofde mengsel van sjalot, look en champignons.
  5. De tongrolletjes kruid je met peper en zout en leg je er bovenop.
  6. Snij de prei in ringetjes, stoof deze lichtjes aan met de cooking spray en leg deze boven op de vis.
  7. Meng het zakje currysoep met 90ml water en giet deze er bovenop uit.
  8. Werk af met een geutje room en kruid bij met currypoeder.
  9. Doe de papillot dicht en zet voor een 10 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.

Smakelijk!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.