Terug naar overzicht

Pasta met bloemkool

Hoofdgerecht
2 personen
Pasta me bloemkool

Geschikt vanaf fase 1a.

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Kook de pasta 20 minuten beetgaar in licht gezouten water.
  2. Stoof 1 teentje verse knoflook in een koffielepel olie, voeg daarna de verse gember toe.
  3. Neem het zakje gekruide tomatensoep en voeg 125ml water toe en roer tot een sausje. Voeg dit vervolgens toe aan de knoflook en gember.
  4. Voeg bloemkoolroosjes toe aan de saus en laat een 15tal minuten zacht sudderen. Indien nodig een beetje water toevoegen.
  5. Kruid het geheel af met chilipoeder en kurkuma
  6. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de bloemkoel en het sausje
  7. Meng het geheel!

Tip: Werk eventueel af met verse bieslook. Varieer door gebruik te maken van vlees of vis in fase 2.

Smakelijk!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.