Terug naar overzicht

Proti Balance versus Pronokal

Foto met titel nieuwsbericht (1)

Pronokal biedt sinds kort enkel nog maar producten aan vanuit hun hoofdzetel in Spanje. De telefonische ondersteuning valt weg, alsook komt er binnenkort een verzendkost van 20 euro per pakket bij. Om ook de klanten van Pronokal een hart onder de riem te steken, zetten we graag de gelijkenissen en verschillen tussen Proti Balance en Pronokal op een rijtje. 

Bent u een persoon die graag fysiek winkelt, dan bent u zeker aan het juiste adres bij ons! Woont u iets verder van onze winkels, dan is onze webshop nog steeds een optie om de producten de dag nadien bij u thuis te ontvangen. Lees hieronder zeker verder en deel de info met wie u kent die nu op zoek is naar een alternatief!

Verschillen tussen Proti Balance en Pronokal

Pronokal wordt uitsluitend aangeboden via de huisarts. U dient dus een consultatie bij de arts vast te leggen. Bij Proti Balance wordt u verder geholpen door professioneel opgeleide voedingscoaches. Zij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en volgen de medische wereld ook van zeer kortbij om u steeds correct verder te helpen. Steeds minder huisartsen bieden de begeleiding met Pronokal producten aan. 

Bij Pronokal is het zo dat u uw producten online vooruit bestelt en dit doorgaans per volle doosjes dient te doen. Bij ons kan u uw boodschappen doen meteen na uw gewichtsanalyse en opvolgingsgesprek in onze Proti Balance winkels. Ook op onze webshop is dat mogelijk wanneer u wat meer gehaast bent of niet zo gemakkelijk tot bij ons kan geraken. Bij Pronokal biedt men sinds kort enkel nog maar producten aan via hun webshop die gevestigd is in Spanje. 

Pronokal is bovendien ook duurder doordat er voor het dieet een geheel algemene check wordt gedaan door een dokter wat bij Proti Balance niet wordt gedaan. Wij stellen medische vragen, maar voeren geen medisch onderzoek uit zoals bij een dokter. Wél zullen onze medewerkers nooit twijfelen om u langs uw arts te sturen voor een screening vooraf als er toch medische zaken verder bekeken moeten worden. Uw gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Echter, door onze manier van begeleiding aan te bieden komt u bij Proti Balance heel wat goedkoper uit met een even goed resultaat en met een begeleiding op wekelijkse basis indien u dit wenst. Sommige klanten kiezen ervoor om op twee wekelijkse basis opgevolgd te worden. Ook na het proteïnedieet bent u bij Proti Balance welkom om gratis op controleweging te komen.  

Gelijkenissen

De proteïnerijke producten lopen gelijk op. U kan de meeste producten die Pronokal aanbiedt ook bij ons vinden. Enkel zijn deze bij ons goedkoper en heeft u meer keuze tussen smaken en producten. U hoeft bij Proti Balance geen menu aan te kopen en uw weekschema kan zelf samengesteld worden naar wens, met of zonder onze hulp. Onze collega's gaan met plezier samen met u aan de slag om een weekmenu uit te werken op basis van uw noden.

Ook bij Proti Balance werkt het dieet in verschillende fasen, net zoals bij Pronokal. De recepten kunnen bovendien voor beide diëten gebruikt worden. Mede daarom kan u probleemloos - net zoals velen u al voordeden - de overstap maken van PnK naar Proti Balance. 

Ook op resultatenvlak merken we dat er veel gelijkenissen zijn. U wilt graag snel gewichtsverlies hebben zonder verlies van spieren en zonder het jojo-effect. Pronokal gebruikt hiervoor producten die verlaagd zijn in koolhydraten en vetten net zoals wij bij Proti Balance aanbieden. Daarom is het proteïnedieet dat wij bij Proti Balance aanbieden een uitstekende keuze. U wilt resultaat en goede gewoonten creëren? Dit kan dus niet enkel via Pronokal maar ook via Proti Balance. Alsook zijn de producten dus gelijklopend van voedingswaarden. 

Voordelen bij Proti Balance

De producten zijn bij Proti Balance goedkoper dan bij Pronokal dus kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel zonder dat u verplicht bent iets aan te kopen. Zoekt u een specifiek product of specifieke smaken, dan helpen onze voedingscoaches u met veel plezier verder. Het voordeel is dat u bij ons niet per doosje hoeft aan te kopen, maar ook per losse stuks kan meenemen, waardoor producten proeven gemakkelijker is. Ontdek ons gehele assortiment in onze winkels of op onze webshop. Bij ons kan u onder meer omeletten, koude dranken, warme dranken, soepen, desserts, hartige maaltijden, repen, koeken, chocolade, enzovoort terugvinden. 

Gratis begeleiding* is niet verplicht, maar hier kan gebruik van gemaakt worden. Onze voedingscoaches werden professioneel opgeleid om u te begeleiden doorheen het proteïnedieet. Heeft u graag advies over voeding, voedingsgewoonten of supplementen, dan kan u zeker bij hen terecht. Indien u enkel producten wilt aankopen, staan wij met veel plezier aan uw zijde om mee te kijken naar de producten die u zoekt. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in sporten op hoog niveau in combinatie met gewichtsverlies. Vraag onze medewerkers gerust naar meer info. 

Koopt u bij Proti Balance in de winkels aan? Dan geniet u van getrouwheidskorting als u binnen de 28 dagen opnieuw een aankoop doet. Vergeet dus zeker niet uw naam telkens opnieuw te vermelden waardoor u recht heeft op deze korting. Ook ruilen is mogelijk in onze winkels tot 10 stuks per winkelbezoek. Sinds december 2023 vragen we steeds om uw kassaticket mee te nemen indien u producten wilt omruilen. 

Alsook moet u geen verzendkosten betalen als u in de winkel langskomt. Op onze webshop krijgt u gratis verzending binnen België als u boven de 90 euro aankoopt en als u voor 13u bestelt, wordt de volgende werkdag geleverd. 

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u graag opvolging bij Proti Balance? Of komt u graag vrijblijvend onze winkels eens binnen gewandeld? Dan bent u steeds welkom, ook zonder afspraak. 

Tot snel! 

*gratis begeleiding vanaf een aankoopbedrag van €30.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.