Terug naar overzicht

Quiche met omelet bacon op Steve's wijze

Hoofdgerecht
2 personen
quiche

Geschikt vanaf fase 1b.

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Ik zet de oven aan op 180°C en vet een bakvorm van 16 cm diameter in met bakspray of olijfolie. Je kunt ook bakpapier gebruiken.
  2. Ondertussen snij ik de wrap in kleine stukjes en doe deze in een inox schaal. Ik voeg het wit van twee eieren en de omelet bacon toe en meng het geheel goed door elkaar.
  3. Ik haal de broccoli, radijsjes, courgette en prei uit de koelkast en begin deze fijn te snijden. De courgette snij ik in kwartjes, de radijsjes in de helft. Van de broccoli snij ik een roosje af en de prei snij ik ook op 3 mm breed en daarna doormidden.
  4. Ik vul de bakvorm met de versneden wrap, de eieren en de omelet bacon. Vervolgens voeg ik de radijsjes en courgette toe, trek de broccoli zachtjes uit elkaar en strooi de prei erbovenop.
  5. Ik kruid alles af met peper of andere kruiden naar keuze.
  6. De oven is nu op temperatuur, dus ik zet de bakvorm op de laagste stand in de oven. De quiche laat ik ongeveer 30 minuten bakken.
  7. Als de quiche klaar is, haal ik hem rustig uit de bakvorm, snij ik hem in stukken en dien ik hem op.

Eet smakelijk!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.