Terug naar overzicht

Supplementen met voordelen voor u!

Foto met titel nieuwsbericht (32)

Onlangs kon u de info over onze basissupplementen bij een afslankdieet vinden. Vandaag gaan we verder in op enkele andere voedingssupplementen zodat u nog beter zorg kan dragen voor uw lichaam en dit aan een betaalbaar tarief. Hierdoor kunnen specifieke klachten aangepakt worden zoals bijvoorbeeld energietekorten, constipatie, gewrichtspijnen of ontregelde darmen na een antibiotica kuur. Vind al de voordelen in dit artikel!

Supplementen

Bij Proti Balance werken we met het assortiment van X-Nutri dat staat voor betaalbare en goed voelbare supplementen met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn genotificeerd of goedgekeurd door de Belgische overheid. Hierdoor bent u zeker dat het product dat u gebruikt veilig is. Ontdek hier enkele pareltjes uit ons assortiment.

X-Nutri Balance

X Nutri Balance is een pre- en probiotica supplement dat ervoor zorgt dat uw darmflora zich herstelt bijvoorbeeld na een antibiotica kuur. Heeft u darm- of maagklachten? Dan is dit product echt een hulpmiddel om deze klachten te verhelpen. Daarnaast is een regelmatige kuur van deze capsules uitermate aangewezen voor iedereen met Westerse eetgewoonten.

X-Nutri Detox

X-Nutri detox is een capsule op basis van Aloë Vera en artisjok. Het kan o.a. gebruikt worden om het lichaam te ontgiften. Het gebruik van 2 à 4 capsules versnelt de afvoer van opgenomen voeding waardoor de aanwezige koolhydraten en vetten minder kans krijgen om zich om te zetten in lichaamsvet. Daarnaast zijn ook mensen met (chronische) constipatie met dit product geholpen. Het brengt verlichting zonder maagkrampen of diarree te veroorzaken. 

X-Nutri Collagen+

Door overgewicht kan een verhoogde druk op de gewrichten terecht komen. Hierdoor kan u klachten krijgen aan uw gewrichten. Door X-Nutri Collagen+ dagelijks te gebruiken ondersteunt u uw gewrichten en zorgt u deels voor het herstel ervan. Ook bij mensen met artrose is dit een top product. Geef dit supplement op lange termijn een kans en voel het verschil. 

Naast de bovenstaande supplementen mag u zeker de basis niet vergeten. Bij ouderen boven de 60 jaar is een onderzoek uitgevoerd door de Colombia University waarbij ouderen hun geheugen met 3 jaar achteruitgang kunnen vertragen. Dit door het gebruik te maken van multivitaminen op dagelijkse basis. 

Advies op maat?

Deze verschillende supplementen en meer kunnen met elkaar gecombineerd worden. Bent  u onzeker over waar uw lichaam precies baat bij heeft? Kom dan gerust een keer langs in onze winkels en wij geven met veel plezier uitleg over alle mogelijke supplementen

Heeft u een bloedanalyse laten uitvoeren en geeft uw arts aan dat u tekorten heeft? Dan kan u onze supplementen gebruiken om uw tekort snel terug aan te vullen. Vraag hiervoor advies aan uw huisarts.
 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.