Terug naar overzicht

Voedingscoach Andrea aan het woord

foto Voedingscoach Andrea

Vandaag nemen wij u mee in het verhaal van voedingscoach Andrea. Hoe zij bij ons terecht is gekomen en aan welke waarden zij veel belang hecht. Raak geïnspireerd door onze collega en deel ook uw eigen ervaring met Proti Balance en de verandering die u doormaakte. 

We delen ook nog enkele leuke weetjes onderaan het artikel. Lees dus zeker verder!

Maak kennis met voedingscoach Andrea

Wanneer u op maandag, dinsdag of woensdag in filiaal Brasschaat langskomt, kent u haar vermoedelijk al: onze voedingscoach Andrea. Wist u dat  ze bij ons is terecht gekomen na zelf het proteïnedieet bij ons te volgen?

Andrea: "Na mijn 50e verjaardag kwam mijn lichaam in de menopauze en kwam ik zonder iets te veranderen in mijn dagelijkse leven op korte termijn 8 kilo bij". Andrea bleef niet bij de pakken zitten en ging de strijd tegen die kilo's aan. Ze is dan ook het bewijs dat een verandering in levensstijl en eetpatroon werkt. Ze gelooft echt dat een positieve mindset, doorzettingsvermogen, voldoende beweging en natuurlijk gezonde voeding aangevuld met suppletie van de juiste vitaminen, mineralen en probiotica voor de darmen, onmisbaar zijn voor een gezond lichaam.

Een gezond gewicht helpt tevens bijdragen aan de "goed gevoel factor", waarnaar wij allen streven. Want overgewicht verzwakt niet alleen de weerstand, maar ook de aanmaak van serotonine oftewel het gelukshormoon.

Veel mensen zitten namelijk in een vicieuze cirkel van overgewicht door te veel behoefte aan vetten, suikers en koolhydraten, te weinig bewegen en slecht slapen wat vaak een ongelukkig gevoel geeft. 

Wenst u meer te weten over ons proteïnedieet of ons breed assortiment van supplementen? Kom gerust een keertje langs in ons filiaal te Brasschaat of Vorselaar, of maak een afspraak voor een meer gepersonaliseerde uitleg. Zo kan u zelf ondervinden dat supplementen niet alleen voor sporters tal van voordelen kunnen bieden, maar dat ook u en ik er heel wat positieve resultaten mee kunnen boeken. 

Wilt u niet op dieet, maar wel gezondere gewoonten creëren? Ook dan bent u welkom in onze winkel om bv. onze gezondere snacks te ontdekken. Bent u iemand die in de ochtend niet eet wegens bv. tijdgebrek, maar hier wel verandering in wilt brengen? Ontdek dan ondermeer onze smaakvolle warme cappuccino of warme chocoladedrank!

We verwelkomen u graag met een proevertje en drankje. Tot snel!

Wist u dat 

  • voedingscoach Andrea al 3 jaar ons team vervolledigt? 
  • u vrijblijvend onze winkels mag binnenkomen? Kom dus gerust eens snuisteren in ons assortiment. 
  • we het proteïnedieet op maat uitwerken met u? We houden rekening met verschillende aspecten zoals uw gezinssituatie, spieren, slaap, beweging, werksituatie, enzovoort.
  • u als Proti Balance klant een voordeeltarief op onze sportvoeding en supplementen kan genieten?
  • wij startpakketten aanbieden om tijdens de start in het dieet meer structuur te brengen? Super eenvoudig, u heeft maar gewoon het weekmenu te volgen en u vergeet zeker geen maaltijden op deze manier! Nadien weet u direct welke smaken uw favoriet zijn. Bovendien zijn ze extra voordelig!

Wilt u meer weten of advies op maat verkrijgen? Onze collega’s geven u graag nog heel wat praktijktips. Kom langs in onze winkels en de voedingscoaches helpen u met veel plezier verder. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.