Terug naar overzicht

Waarom kiezen voor Proti Balance?

Foto met titel nieuwsbericht (1)

Wie aan Proti Balance denkt zal waarschijnlijk direct aan dieet denken. Maar naast het proteïnedieet zijn er nog tal van andere producten en diensten waarvoor u terecht kan, zoals sportvoeding, supplementen, gezonde vervangers van snacksnatuurlijke suikervervangers, vetarme bouillons, zero sauzen, enzovoort. Lees in dit artikel over onze visie op het proteïnedieet en onze gratis service die wij aanbieden. 

Het proteïnedieet bij Proti Balance

Bij Proti Balance wordt u tijdens het proteïnedieet begeleid door één van onze voedingscoaches. Tijdens een intake gesprek wordt de werking van het proteïnedieet uitgelegd, maar wordt ook alles op maat afgestemd: van voeding, over smaken tot supplementen ter ondersteuning. Na de start van het dieet volgt uw voedingscoach mee op of u uw gewicht in de juiste verhoudingen verliest. Belangrijk tijdens een dieet is namelijk dat u uw spieren niet afbreekt. Daarom dat we in het begin van het dieet aanraden om wekelijks op controle te komen, zo kan er snel bijgestuurd worden indien dit nodig blijkt te zijn.

Na het succesvol verliezen van het overgewicht is een correcte opbouw naar gewone voeding erg belangrijk. Bij Proti Balance hechten we dan ook veel belang aan een afbouw op maat om een jojo-effect te vermijden. Net deze heel belangrijke fase wordt vaak onderschat!

Het proteïnedieet is dus geen levenslang dieet, maar een tijdelijke helpende hand om afscheid te nemen van overgewicht, ongeacht de hoeveelheid daarvan. 

Vaak horen we dat het afslanken geen probleem zal zijn, maar dat het behouden van dat gezonde lichaamsgewicht net de moeilijke factor was in het verleden. Daarom bieden we heel wat tips en advies op maat om het gewicht stabiel te houden, ook na de afbouw. Het is immers de bedoeling dat u in het algemeen een gezond eetpatroon aanhoudt om stabiel te blijven. Daarbij is wat extra hulp vaak handig, om zo gemakkelijker het evenwicht tussen gezondheid en genieten van voeding te blijven vinden. Wilt u dus ook na uw dieet op controle komen? Dan bent u bij Proti Balance aan het juiste adres: de wegingen na het afgeronde dieet zijn voor u gratis. Hierdoor kunnen we uw gewicht blijvend mee opvolgen en zo zetten we die jojo schaakmat!

De gratis service die u krijgt in onze winkel

Naast de begeleiding met de weegschaal die we gratis aanbieden*, bieden we ook begeleiding bij de aankopen. We nemen met plezier de winkelmand ter hand en zoeken samen met u uw favoriete producten uit. Als voedingscoach zoeken we mee met u naar producten die u lekker vindt en u goede resultaten opleveren. Ook wanneer het financieel even wat tegen zit, denken we graag met u mee door de promoties te overlopen of onze voordeelpakketten aan te reiken. 

Naast het proteïnedieet geven we ook degelijk advies rond supplementen en sportvoeding en dit volledig gratis. Heeft u of iemand die u kent hier nood aan? Dan kan u in het assortiment van  Concap, X-Nutri en Phar-mi-lan zeker vinden wat u zoekt. Zodra u deze producten heeft leren kennen, wilt u nooit meer overstappen naar een ander merk! De producten zijn niet alleen goed voelbaar en uitgewerkt op natuurlijke basis, maar ze zijn ook nog eens erg betaalbaar.  
Onze sportsupplementen en -voeding zijn bovendien voor en door sporters ontwikkeld. Alles wordt regelmatig opnieuw geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd zodat u altijd van het beste van de markt kan genieten zonder te veel te betalen.   

Ons grote assortiment

Naast onze proteïnevoeding zoals pannenkoeken, dranken, ontbijt, soepen en hartige maaltijden hebben we ook nog heel wat andere producten ter beschikking.

Denk maar aan onze gezonde suikerarme snacks zoals repen, koeken, chips, chocolade, enzovoort. Ook zonder proteïnedieet zijn deze gezondere versies ideaal door hun lage hoeveelheid koolhydraten en vetten.

Ook voor een natuurlijke suikervervanger bent u bij ons aan het goede adres: Met de producten van Sukrin zoals de heerlijke siropen, zoetstof in zakken en zoetstof in sticks, maar ook de handige broodmixen, houdt u voortaan uw bloedsuikerspiegel onder controle zonder in te boeten op smaak. 

De vetarme bouillons zijn zeker en vast een gezonde vervanging. Ze zijn vetarm, glutenvrij, lactosevrij en caloriearm. Deze kunnen als smaakversterker of zoutvervanger gebruikt worden! Heerlijk om zo te drinken onder een korte pauze, maar ook lekker in de wok of soep. 

Sauzen zijn meestal erg ongezond, maar dat is buiten het Rabeko assortiment gerekend. Met een ruime keuze aan smaken zoals bijvoorbeeld mayonaise, salad dressing  en BBQ, heeft ook u vast een nieuwe favoriet. Deel de sauzen met het hele gezin en zet gezondheid voortaan eenvoudig mee op tafel. Ontdek ook zeker de cooking sprays van het ZERO assortiment. Heerlijk op salades of om mee te koken. 

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk vindt u bij ons zoals hiervoor al is aangehaald sportvoeding, sportdrank en supplementen terug. Heeft u last van gewrichtspijnen, constipatie, ontregelde darmen, vermoeidheid, ijzertekort, vitaminen tekorten, ... ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kom langs in onze winkels en wij helpen u met plezier verder!

*voorwaarden: Gratis begeleiding geldig bij aankoop van minimaal €30 producten per sessie. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.