Terug naar overzicht

X-Nutri Ashwagandha

X-Nutri Ashwagandha

X-Nutri Ashwagandha is het nieuwste supplement in het  assortiment van Proti Balance. Ashwagandha is een kruid dat veel positieve effecten heeft op ons lichaam. Het kruid is al heel lang gekend in de natuurgeneeskunde wereldwijd, maar is bij ons nog relatief ongekend.  Lees dus zeker verder over wat Ashwagandha is en wat de voordelen van dit supplement zijn!

Ashwagandha

Ashwagandha is een kruid dat vooral in Afrika en in Azië voorkomt. Het kruid is afkomstig van een struik en kan tot anderhalve meter hoog groeien. Ashwagandha heeft een positief effect op verschillende vlakken in het lichaam. De X-Nutri Ashawagandha is een volledig natuurlijk supplement en biedt voor iedereen wel een meerwaarde bij het gebruik. Ontdek hieronder de voordelen en het gebruiksadvies van het supplement.

Voordelen

Bent u een persoon met veel ontstekingen? Dan hebben we goed nieuws, want een van de voordelen is dat het een ontstekingsremmende werking zou hebben op het lichaam. Dus wilt u preventief blessures voorkomen of van de ontstekingen af geraken? Probeer dan zeker dit supplement een keer uit. Hiervoor zou u het product wel langer moeten gebruiken dan een paar dagen om echt het verschil te voelen.

Volgens het onderzoek kan Ashwagandha angsten en stress verminderen. Maar ook mensen met depressie, cognitieve stoornissen en zware angsten kunnen hiervan de voordelen ondervinden. Dit product kan op een natuurlijke manier een remmend effect geven op deze angsten en stress die het lichaam hierdoor ervaart.

Ook de slaap zien we in onderzoeken verbeteren. Zeker voor personen met slapeloosheid of slechte kwalitatieve slaap of moeilijke inslapers is dit een supplement dat u kan helpen. Omdat het kruid ook een rustgevende werking heeft, kan u dit supplement ook 's avonds voor het slapengaan gebruiken.

Ashawagandha heeft ook invloed op de bloedsuikerspiegel. Deze zorgt ervoor dat het meer onder controle is en er minder plotse stijgingen en dalingen zijn, wat zeker voor Diabetes-patiënten een voordeel kan zijn. 

Het brein ondervindt samen met het geheugen ook invloed van dit kruid. Het zou positieve effecten hebben op verschillende vlakken zoals reactietijd, concentratie en executieve functies.

Voor de sporters onder ons hebben we goed nieuws want volgens onderzoek zou het de spierkracht kunnen vergroten en zorgt het ervoor dat de fysieke prestaties verbeteren door het verbeterde zuurstofverbruik van het lichaam. Belangrijk om te weten is dat een hoog zuurstofverbruik van het lichaam is gekoppeld aan een lager risico aan hartaandoeningen. Daarom is dit supplement zeker een meerwaarde om te gebruiken tijdens het sporten.

Daarnaast zorgt het kruid voor een een verhoogd testosteron gehalte wat voor de sportprestaties ook zeker een voordeel is! Dat heeft ook nog een gunstig effect op de zaadcellen, wat zeker voor mannen met een verminderde vruchtbaarheid een positieve bijwerking kan zijn. 

Er worden nog steeds onderzoeken gedaan naar de voordelen van Ashwagandha, dus er komen mogelijks nog een aantal voordelen bij die we aan dit lijstje kunnen toevoegen. Maar ook met dit lijstje kunnen wij dit kruid dus zeker alleen maar aanbevelen!

Gebruiksadvies

3 tot 4 capsules per dag met een groot glas water.

Twijfelt u of u dit product mag gebruiken in combinatie met medicatie? Raadpleeg dan steeds uw eigen huisarts.

Voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder medisch advies. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen.  

Bron 1

Bron 2

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.