Terug naar overzicht

Begin nu aan uw summerbody! - Tips van Margo

Foto met titel nieuwsbericht (16)

In dit artikel geven we graag enkele tips mee om u tijdens, maar ook na uw dieet te helpen. Zo houdt u nog beter uw gewicht op punt. Voedingscoach Margo helpt u graag verder met haar ervaringen en tips. 

Algemene tips 

  • U besloot te starten met uw proteïnedieet. De motivatie zit goed en dan plots komt er toch een invitatie die u niet kan missen, om welke reden dan ook. HELP! Het leven gaat verder, en uw dieet ook. Beperk u tot de noodzakelijke "uitspatting" en herneem daarna meteen uw programme. Zorg er ook zeker voor dat u voor u vertrekt nog een shake of vervangmaaltijd gebruikt zodat u niet met een lege maag aan tafel gaat. Zo beperkt u de extra koolhydraatopname. 
  • Drink doorheen de dag 2 liter water. Hierdoor hydrateert u uw lichaam goed. Water heeft namelijk verschillende functies binnen ons lichaam! Lees meer in het artikel Waarom moet u water drinken? en ontdek al de voordelen van water in ons lichaam. 
  • Neem steeds de tijd om te eten. Door rustig te eten geeft u uw lichaam de kans om aan te geven wanneer u voldaan bent. Zo gaat u overeten tegen.
  • Probeer elke dag een half uur te bewegen. Dit kan naar wens wandelen of een intensievere sport zijn. Beweging stimuleert de vetverbranding extra. 
  • Denk eerst even na voor u iets opeet wat niet in uw normale of gezonde routine zit. Zoek steeds naar een goed evenwicht tussen genieten en gezondheid.
Foto Margo

Voedingscoach Margo aan het woord

Wilt u slechts enkele kilootjes kwijt of juist heel veel? Met het proteïnedieet is dit zeker mogelijk! Bij Proti Balance is alles op maat en als klant kiest u heel veel zelf uit. Wij als voedingscoach helpen u graag tijdens het gehele proces. Onze taak is om u als klant te ondersteunen, te motiveren en tips te geven tijdens het dieet. We kijken samen naar uw voedingspatroon en zoeken naar een (al dan niet gemengde) fase die bij u past tijdens uw intake gesprek. Door het programma op uw wensen en routine af te stemmen, wordt het makkelijker om vol te houden. Zo zal u ook sneller resultaten halen dan wanneer u een te strenge fase volgt maar hierop steeds afwijkt. We geven tijdens uw bezoekjes ook graag praktijktips mee en vragen worden steeds zo goed mogelijk beantwoord. Op die manier gaan we er samen voor!

Wist u al dat de begeleiding tijdens en na het proteïnedieet gratis is voor onze klanten?*

Daarnaast zijn er veel mensen die denken dat ze niet meer mogen eten tijdens een dieet. Goed nieuws! Bij ons moet u juist heel regelmatig eten doorheen de dag. In de strengste fasen zit u in ketose waardoor u ook geen hongergevoel ervaart tijdens het proteïnedieet. Mede daarom sta ik zo achter het proteïnedieet. Het biedt tal van voordelen én is niet nefast voor uw gezondheid, integendeel! 

Wilt u na een minder gezonde periode uw lichaam in slechts enkele dagen reinigen? Hiervoor adviseer ik ons zorgvuldig samengestelde Detox programma!

Of volgde u ons proteïnedieet al succesvol, maar dreigt een feestperiode of een vakantie het resultaat terug te beïnvloeden? Maak dan een ommekeer in enkele dagen tijd door gebruik gebruik van ons resetpakket!

Twijfelt u of een proteïnedieet wel iets voor u is? Of wilt u graag eens een gewichtsanalyse, maar durft u niet? Stap gewoon zonder afspraak in onze Proti Balance winkels binnen en wij helpen u met plezier verder! 

Ik help u alvast graag verder op maandag, vrijdag en zaterdag in vestiging Vorselaar. 

*Voorwaarden in de winkel. 

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.