Terug naar overzicht

Chocolade Flantaart

Nagerecht
Recepten

Geschikt vanaf fase 1a.

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Bereid de pannenkoekmix en verdeel het mengsel in een kleine anti-kleefpanmet hoge rand. Verspreid de mix mee over de rand (als taartrand). Neem hiervoor rustig je tijd om het geheel te verdelen.
  • Bak de bodem krokant in de pan op een zacht vuurtje.
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Haal de pannenkoek uit de pan en duw de randen goed mee omhoog.
  • Leg de taartbodem op een rooster en bak nog 10 à 15 minuten in de oven tot deze mooi lichtbruin en krokant is.
  • Laat even afkoelen.
  • Bereid de flan door 150ml koud water toe te voegen aan de inhoud van het zakje en goed te roeren.
  • Zet een half uurtje in de koelkast om de flan te laten opstijven.
  • Verdeel de flan met een spatel over de taartbodem en zet nog 30 minuten in de koelkast.
  • Garneer met wat confituur.

Smakelijk!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.