Terug naar overzicht

Witloof in den oven

Hoofdgerecht
2 personen
witloof in den oven

Geschikt vanaf fase 1a

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Kook of stoom het witloof gaar.
  3. Bereid de zakjes omelet beiden met 80ml water.
  4. Verwarm een anti-kleefpan en bak de omelet met kaas.
  5. Laat de kaasomelet afkoelen. Cutter de omelet in een foodprocessor fijn.
  6. Breng in een kookpot 100ml water aan de koek en giet al roerend de kruidenomelet erbij. Laat even inkoken tot sausdikte.
  7. Rol het witloof in een schijfje kippenwit en leg de rolletjes in een ovenschotel.
  8. Giet de ‘kruidenomeletsaus’ erover.
  9. Overstrooi met de gecutterde kaasomelet.
  10. Zet nog een 20-tal minuten in de oven totdat je een gegratineerd effect bekomt.

 

Smakelijk!

Inschrijven

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten & handige tips.